BAŞKAN CIDIR,HİLVAN'DA YARALAR SARILMAYA BAŞLANDI

Yağan sağanak yağış nedeniyle oluşan selden hasar gören vatandaşların yaraları sarılmaya başlandı

BAŞKAN CIDIR,HİLVAN'DA YARALAR SARILMAYA BAŞLANDI

Hilvan ilçesinde Yoğun yağan yağmur sonrası ilçede yaşayan vatandaşların evlerinde su baskınları sonrası oluşan hasarı yerinde tespit etmek için Ak Parti Hilvan ilçe Başkanı Mustafa Cıdır ve beraberindeki heyet ile birlikte evleri hasar gören vatandaşları ziyaret ederek taleplerini dinledi.

Ak parti Hilvan ilçe Başkanı Mustafa Cıdır oluşan su baskını sonrası ilçede mağdur olan vatandaşların evlerini Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Ak parti Eyyübiye ilçe Başkanı Mehmet Moğal ve Ak parti Eyyübiye ilçe yönetiminde Aziz Kırmızı ile birlikte ziyaret ederek sorunları ve talepleri dinlendi.

Başkan Cıdır ve beraberindeki heyet ile birlikte mağdur olan vatandaşların mağduriyetlerini gidermek için çeşitli kurumlar iletilerek yaralar sarılmaya başlandı.

Başkan Cıdır ziyaretler sonrası yaptığı açıklamada " dün ilçemizde olumsuz hava şartlarından dolayı zarar gören vatandaşlarımızı Başkanlarım ve yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunarak hemşerilerimizden gelen talepleri hemen çözüme kavuşması için gerekli çalışmaları başlattık" dedi



1 May�s 2022 Pazar 13:22

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-cidirhilvanda-yaralar-sarilmaya-baslandi-15193.html