TANAL GÜNDEMİ 8 AY GERİDEN TAKİP EDİYOR

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal gündemi 8 ay geriden takip ediyor

TANAL GÜNDEMİ 8 AY GERİDEN TAKİP EDİYOR

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu imzasıyla 5 Ağustos 2021 yılında gönderilen belgede Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, Belediye Başkanvekili Yusuf Geçen, Belediye Meclis Üyesi Cuma Barutçu, Belediye Başkan yardımcıları İsmail Vehruni ve Veysi Sağlam ile Belediye İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Mehmet Tunç hakkında soruşturma izni verildi.

Aynı Belgede başlatılacak olan soruşturmaya 10 gün içinde ihtiraz yolu açık olarak belirtilmiştir. Aradan geçen uzun bir süreden sonra CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal’ın sosyal medya hesabından Şanlıurfa Ceylanpınar ilçesinde neler oluyor.başlığı ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından cevaplaması istediği soru önergesini TBMM Başkanlığına verdi.

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal'ın 22 Nisan 2022 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, tarafından cevaplaması istediği soru önergesinde Ceylanpınar Belediye Başkanı ve yönetimi hakkında verdiği soruşturma izninin gerekçesini, “... belediye adına bazı etkinliklere katılım sağlamak üzere görevlendirmesi ve adlarına (bazılarının aile bireyleriyle birlikte) hizmet damgalı pasaport düzenlenmesi nedeniyle sorumluluğu bulunduğu” şeklinde ifade etti. 

CHP’li Tanal,  İlçede göçmen kaçakçılığı iddialarını, operasyon, gözaltı iddialarını yakından takip ediyoruz” ifadelerini kullandı. CHP'lı vekilin sosyal medya hesabından yakından takip ediyoruz paylaşım ile gündemi çok yakın bir sürede 8ay geriden takip ettiği ortaya çıktı.



24 Nisan 2022 Pazar 04:42

http://www.urfa63haber.com/haber/tanal-gundemi-8-ay-geriden-takip-ediyor-15172.html