BAŞKAN ÇULCU, İKTİDARIN MUKTEDİRİ REFAH PARTİSİNDİR

Yeniden Refah Partisi Siverek ilçe teşkilatı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

BAŞKAN ÇULCU, İKTİDARIN MUKTEDİRİ REFAH PARTİSİNDİR

Yeniden Refah Partisi ilçe teşkilatı ilçede Sosyal faaliyetlerin aralıksız sürdürüyor. Diğer yandan teşkilat çalışmalarına hız katarak ilçede üye kayıtlarını yaparak ilçede güçlü bir konuma gelmeye başladı.

İlçe Başkanı Mehmet Ali Çulcu başkanlığında ilçe yönetimi ile rutin olarak düzenlenen Haftalık İlçe Toplantısında yapılacak seçimde sandık müşavirlerinin önemi anlatılarak ilçenin her Mahallesi'nde kurulacak sandıklarda sandık müşavirlerinin atanması ve seçimde sandık başındaki görevleri analtıldı.

Yeniden Refah Partisi Siverek ilçe Başkanı Mehmet Ali Çulcu teşkilat Çalışmalarında işin ehli olan kişilerin göreve getirilmesi ile teşkilatı gün geçtikçe daha güçlü bir teşkilat yapmak için Gençlik kolları başkan yardımcılığına Nurullah Gelener'ı atadı.

Başkan Mehmet Ali Çulcu Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Nurullah Gelener'ın roztini takarken yaptığı açıklamada Hz. Ömür (r.a) bir sözünü örnek gösterdi gençliği olmayan bir ümettin geleceği olamaz dedi. Bizde Milli Görüş teşkilatı olarak Türkiye'nin Muktedir iktidarın partisi Yeniden Refah Partisi olduğun vatandaşların tek umudu olduğunu Vatandaşlarımız böyle bir görevi bize verdiklerinde ülkenin müreffeh bir seviyeye getirmeye gücümüz vardır.

Bu görevi alının akıyla başaracak kadrolara sahibiz dedi ve Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığına getirilen Nurullah Gelener'e hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

 



10 Nisan 2022 Pazar 09:06

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-culcu-iktidarin-muktediri-refah-partisindir-15104.html