YENİDEN REFAH PARTİSİ ŞANLIURFA'DA YAVUZ İLE YOLA DEVAM DEDİ

Geçtiğimiz günlerde genel merkez tarafından kongresi iptal edilmesi sonucu yönetim kurulu istifa kararı almıştı

YENİDEN REFAH PARTİSİ ŞANLIURFA'DA YAVUZ İLE YOLA DEVAM DEDİ

 Geçtiğimiz günlerde Genel Merkez tarafından Kongre kararı iptal edilerek mevcut yönetimin istifası ile Şanlıurfa kamuoyu tarafından kimin Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa il Başkanlığı getirileceği merak konusu oldu.

Genel Merkez tarafından Şanlıurfa Kamuoyuna merakını gidererek Genel Merkez tarafından Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa İl Kurutucular kurulu üyesi ve MKYK üyesi Milli Görüş teşkilatının her kademesinde görev alan İş insanı İsmail Yavuz ile yola devam kararı aldı.

Genel Merkez tarafından Şanlıurfa teşkilatını kongereye hazırlamak ve yeniden oluşumun sağlamak partiyi 2023 seçimlerine hazırlayacak olan yönetimin oluşturması için il başkanı İsmail Yavuz aldığı belge sonrası çalışmalara başladı.

İl Başkanı İsmail Yavuz görevlendirme sonrası yaptığı açıklamada" Bu gün Genel Merkezimiz tarafından bana tebliğ edilen bu görev nedeniyle Genel Başkanımız Dr.Fatih Erbakan Genel Başkanıma ve Genel Merkezdeki tüm yönetici kardeşlerime teşekkür ederim.

İnşallah bu aldığımız görevi Genel Merkezimize ve Milli Görüş Lideri Örf.Dr. Necmettin Erbakan Hocama layık olmak ve yolunda gitmek için büyük bir çaba sarf edeceğiz" dedi

  ’



31 Mart 2022 Per�embe 17:23

http://www.urfa63haber.com/haber/yeniden-refah-partisi-sanliurfada-yavuz-ile-yola-devam-dedi-15070.html