BAŞKAN SIR, BANA GÜVENİN GERİSİNİ ALLAH'A BIRAKIN

Hür Belediye İş Sendikası Genel Başkanı Sinan Sır ortalıkta dolaşan asılsız dedikodulara birinci ağızdan cevap verdi.

BAŞKAN SIR, BANA GÜVENİN GERİSİNİ ALLAH'A BIRAKIN

Hür Belediye İş Sendikası Genel Başkan Sinan Sır yaklaşan seçimler öncesi Belediye işçileri arasında dolaşan asılsız söylentiler için bir açıklama yaptı.

Başkan Sır yaptığı açıklamada " Bu son günlerde aslı astarı olmayan dedikodular dönüyor. sizlere diyeceğim kesinlikle ve kesinlikle bu dedikodulara inanmayın ya işte Mehmet kuş arkamızda yok belediye arkamızda şu arkamızda bu arkamızda asla ve asla bu gibi dedikodulara inanmayın.

Son bir haftadır 10 gündür işte habire şoför değiştiriyorlar habire şube başkanları değiştir aha bile temsilcide istiyorlar sırf kan kayıp etmemek adına her türlü yolu deniyorlar.

BANA GÜVENİN GERİSİNİ ALLAH'A BIRAKIN

Ben özellikle burada eyyübiye belediyesi çalışan emekçi kardeşlerimize burada söylemek istediğim siz bana güvenen gerisini Allah'a bırak kesinlikle Yok bugün geçin yarın istifa eden yok şöyle olsun Yok böyle olsun ben iddia ediyorum bu konuda özellikle kendini ispatlamak isteyen kim varsa hangi sendika mensup olursa olsun gelsin masada tartışalım.

BAŞKAN KUŞ'A MÜTEŞEKKİRİM

Öyle dedikoduyla çamur atmakla kimse bir yere varamaz kusura bakmasın belediye başkanımıza ben burada müteşekkirim belediye başkanımız Mehmet kuş bugüne kadar herhangi bir sendikanın ne arka bahçesi nede ön bahçesi olmuştur.

Belediye başkanımız demokratik şartlarda hangi sendika çok sayısal çoğunluğu elde ederse karşıma gelir masada onunla beraber otururuz işçi emekçi kardeşlerimiz için gerekeni yapacağını daha önceden söylemişti.

TELEFONUMUZ 7/24 AÇIK

Ama maalesef birileri sahaya çıkıyor yok belediye başkanı arkamızda yok şu var arkamda bu adamlara kesinlikle ve kesinlikle bu gibi dedikodular mahal vermeyin bu dedikodulara inanmayın biz burdayız telefonumuz 7/24 saat açık arkadaşlarımız sahada varsa bir soru işareti kafanıza arkadaşlarımızı arayın bizleri arayın biz sizi bilgilendireceğiz tekrar tekrar söylüyorum sayısal çoğunluk biz de Allah'ın izniyle sizinle belediyemizde Güzel günler bizi bekliyor.

Bu konuda bize inanmanızı istiyorum tekrardan görevi başında olan arkadaşlarımıza iyi çalışmalar diliyorum istirahatli olan arkadaşlarımıza da iyi istirahatler diliyorum hepinize hayırlı akşamlar Allah'a emanet ediyorum sağ olun var olun" dedi. 



22 Ocak 2022 Cumartesi 21:32

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-sir-bana-guvenin-gerisini-allaha-birakin-14863.html