DEVA PARTİSİ'NDE SEZEN AKSU İSTİFASI!

Deva Partisi Genel Başkan Ali Babacan'nın Sezen Aksu'nun Hz. Adem ve Hz. Hava'ya karşı yapılan hakarete verdiği desteğe tepki göstererek partisinde istifa etti

DEVA PARTİSİ'NDE SEZEN AKSU İSTİFASI!

DEVA Partisi Genel Başkan Ali Babacan'nın Sezen Aksu'nun Hz.Ademe ve Hz. Havva'ya yapmış olduğu hakaretten dolayı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Türkiye ancak fikir ve ifade özgürlüğü zemininde yükselebilir. Sanatçılarımız da sanatlarını icra ederken özgür olmalıdır. Şarkı sözlerini çarpıtan zihniyet bu ülkeye sadece kötülük yapmaktadır. #SezenAksu’nun hedef alınması kabul edilemez.

" Paylaşımına tepki gösteren Deva Partisi Kovancılar İlçe Başkanı Adem SağırSosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Adem Sağır, "Dün akşam Genel Başkanımızın twitter üzerinden bir paylaşımı var. Bizler de bu twite duyarsız kalmak istemedik. Çünkü Allah Resulü'nün (Sallallahü aleyhi ve sellem) hak davasını bir karar bilip mücadele eden neferler olarak İslamiyet’e ve ilk insan Hz. Adem ve Hz. Havva annemize yapılan hakarete duyarsız kalamayız, kalmayacağız da. Her gün İslamiyet’e bir saldırı yapılıyor. Biz de insanoğlu olarak Allah-u Teala’ya vereceğimiz hesaplar vardır. Bu hesabı vereceğimiz zaman vicdanlı bir şekilde, onurlu bir şekilde durmalıyız, siyaset için kişiliğimizi ve şahsiyetimizi kaybedip onursuz yaşayacağımıza Allah bize 3 dakika yaşamayı nasip etmesin. Şerefli ve onurlu duruş her zaman bizler için çok önemlidir. Sırf bir yerlere geleceğiz rant elde edeceğiz diye dini bu işlere alet edemeyiz. Bizler bir kez daha buradan söylüyoruz, Hz. Adem benim atamdır Hz. Muhammed (Sallallahü aleyhi ve sellem) benim son peygamberimdir. İmanın şartlarından biri olan peygamberlere iman bugün benim imanımdır. Sizlerden ricam hakkınızı bizlere helal etmenizdir. Elimizden geldiğince partimizi en iyi şekilde temsil ettik, devletimizin bekası bizim için her şeyden üstündür. Devletin bekasını esas bilip ölene kadar devletimiz için mücadele etmeye edeceğiz. Bulunduğum DEVA Partisinden istifa ediyorum" dedi.



18 Ocak 2022 Sal� 22:07

http://www.urfa63haber.com/haber/deva-partisinde-sezen-aksu-istifasi-14842.html