BAŞKAN BAŞAK SAĞLIKÇILARIN SORUNLARINI ANLATI

Öz Sağlık İş Sendikası Şanlıurfa Şube Başkanı Bekir Başak sağlık çalışanlarının sorunlarını dile getirdi

BAŞKAN BAŞAK SAĞLIKÇILARIN SORUNLARINI ANLATI

Öz Sağlık İş Sendikası Şanlıurfa Şube Başkanı Bekir Başak Şanlıurfa'da bir dizi görüşmelerde bulunmak üzere gelen Ak Parti Genel Başkan vekili Numan Kurtulmuş'a sağlık çalışanlarının bir çok sorununu ve geçtiğimiz günlerde sağlık çalışanlarına yapılan zamlardan sağlık çalışanlarının devre dışı bırakılması ile ilgili bir çok sorunu dile getirdi.

Başkan Başak ayak üzeri geçen kısa görüşme ile ilgili yaptığı açıklamada "Sağlık işyerlerinde asayişi sağlayan güvenlik görevlilerinden, teknik işlerden sorumlu işçilerden söz etmemek, onların fedakârlığını yok saymak, ailelerinden uzakta günlerce izinsiz çalışan sağlık işçilerini “sağlık personelinden saymamak” şeklindeki bir anlayışı Kabul etmiyoruz.

Balkonlardan alkış aldığımızda ve “Hakkınız Ödenmez” denildiğinde kendimizi Vatan Nöbetinde hissedecek kadar onurlanmış, gurur duymuştuk. Ama bugün görüyor ki “Hakkınız Ödenmez” sözü meğer gerçek anlamında kullanılmış. Sağlık Bakanlığı’nda çalışan 170 bin sağlık işçisinin yetkili sendikası olarak; • Sağlık İşçisinin Emeğenin Hakkını İstiyoruz" dedi.



8 Ocak 2022 Cumartesi 15:25

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-basak-saglikcilarin-sorunlarini-anlati-14805.html