MEHMET AKİF İNAN, MEZARI BAŞINDA ANILDI

Memur-Sen Kurucu Genel Başkanı Mehmet Akif İnan'ın ölümünün 22. yılı dolayısıyla Şanlıurfa Harran Kapı Mezarlığı'nda anma programı düzenlendi.

MEHMET AKİF İNAN, MEZARI BAŞINDA ANILDI

"Kudüs Şairi" olarak bilinen Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Kurucu Genel Başkanı Mehmet Akif İnan, ölümünün 22. yılında Şanlıurfa'daki mezarı başında anıldı.

Harran Kapı Mezarlığı'ndaki anma programına Eğitim-Bir-Sen ve Memur-sen Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Coşkun, Ak parti Mv. Halil Özcan, Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, Deva Partisi İl Başkanı Ahmet Tüysüz, HÜDA-PAR İl Başkanı Emin Özaslan, Sağlık il Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm, İl Müftüsü Ramazan Tolan sendika üyeleri ve sevenleri katıldı.

Anma programda ayrıca İnan'ın kişiliği ve edebi yönüyle ilgili konuşmalar yapıldı, ardından Kur'an-ı Kerim okunup dualar edildi.

Memur-Sen İl Temsilcisi İbrahim Coşkun da Mehmet Akif İnan'ın okuyan, yazan, düşünen ve eser bırakan bir eğitimci olduğunu söyledi. İnan'ın 60 yıllık ömründe kalemiyle, kelamıyla bir mücadelenin içinde olduğunu anlatan Coşkun, emanetine sahip çıkmak için mücadele ettiklerinin altını çizdi.



6 Ocak 2022 Per�embe 15:56

http://www.urfa63haber.com/haber/mehmet-akif-inan-mezari-basinda-anildi-14800.html