ÖMER AĞ MİSİAD GENEL BAŞKAN YARDIMCILIĞINA GETİRİLDİ

Memleketçi Sanayici İşadamları Derneğinde görev değişikliği yapıldı.

ÖMER AĞ MİSİAD GENEL BAŞKAN YARDIMCILIĞINA GETİRİLDİ

Kısa adı MİSİAD olan Memleketçi Sanayici İşadamları Derneğinde görev değişikliği yapıldı. Şanlıurfa İl Başkanı Ömer Ağ Genel Başkan yardımcılığı görevine getirildi.

Eğitimci Yazar Ömer Ağ'dan boşalan Şanlıurfa İl Başkanlığı görevine Av.Mehmet Çayan getirildi. Göreve getirilen Av. Mehmet Çayan İl Başkanlığı Mazbatasını Genel Başkan Feridun Öncel'den aldı.

Yapılan Görev değişikliği ile ilgili bir açıklama yapan MİSİAD Genel Başkanı Feridun Öncel açıklamasında " MİSİAD Şanlıurfa Görev değişimi Ömer ağ başkanım bayrağı Av Mehmet Çayan kardeşime Lekesiz tertemiz emanet etti Ömer ağ başkanım Ankara genelmerkez genelbaşkan yardımcısı olarak göreve devam ediyor Emekleri için teşekkür ediyorum" dedi.

Genel başkan yardımcılığı görevine getirilen Eğitimci Yazar Ömer Ağ görev değişikliği nedeniyle yaptığı açıklamada "Sayın Genel Başkanımın verdiği her görev benim için çok değerli ve çok kıymetlidir. Genel Başkan yardımcılığı görevi benim için şereflerin en büyüğüdür. Layık olmaya çalışacağım. Şanlıurfa İl Başkanımız Sayın Av. Mehmet Çayan'a da başarılar diliyorum. Genel Başkanımıza hürmetlerimi sunuyorum." dedi



18 Kas�m 2021 Per�embe 15:48

http://www.urfa63haber.com/haber/omer-ag-misiad-genel-baskan-yardimciligina-getirildi-14620.html