BAŞKAN KILIC'I ŞEHİT YAKININA KÜFÜR EDEN ŞEREFSİZ, AHLAKSIZ, ONURSUZ İNSANDIR

İYİ Parti Genelbaşkan vekili Lütfü Türkkan'ana tepkiler büyüyor

BAŞKAN KILIC'I ŞEHİT YAKININA KÜFÜR EDEN ŞEREFSİZ, AHLAKSIZ, ONURSUZ İNSANDIR

İYİ Parti Genelbaşkan vekili Lütfü Türkkan Bingöl'de bir Şehit yakınına ağza alınmayacak şekilde küfür etmesi nedeniyle bir çok kesimde gelen tepkilere bir yenisi eklendi.

Şanlıurfa Şehit Yakınları ve Gaziler Dernek Başkanı Bekir Kılcı yaşanan bu olumsuz harekete karşı tepki göstererek şu açıklamalarda bulundu "  Şehit yakınımızın tepkisinin sebebi ne olursa olsun bir partinin grup başkan vekili küfür ve hakaret edemez Şehit yakınının bacısına zira (şehit in bacısına ) küfür eden kim olursa olsun şerefsiz,ahlaksız,onursuz insandır Siyaset yapıyorsanız vatandaşın tepkilerine tahammül edeceksiniz.

HDP ile iş tutuyorsanız şehit yakınlarının gazilerimizinde tepkisine de tahammül göstereceğiniz. Milletin vekili diye meclise yolladığı insanlar haddini bilip şehit yakınlarımızın nezdinde bütün toplumdan özür dilemelidirler. Şehit Yakınları ve Gaziler olarak kim HDP ile iş tutarsa HDP ye sempati beslerse gittiği her ilde karşısında bizleri görecektir.

Kapılarımız bundan sonra açılmayacaktır. Tepkimiz siyasetten uzak, siyaset üstü haklı bir tepkidir Şehit Yakınları ve Gazilerimiz siyaset üstüyüz. Kimse haklı tepkimizi farklı bir yönlere çekmesin." dedi



6 Kas�m 2021 Cumartesi 10:29

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-kilici-sehit-yakinina-kufur-eden-serefsiz-ahlaksiz-onursuz-insandir-14584.html