KADIN DOĞUM UZMANINDAN ANNELERE AŞI OLUN ÇAĞRISI

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Alev Esercan Covid-19’un gebelerde daha ağır seyrettiğine dikkat çekerek “Kendi sağlığınız ve bebeğinizin sağlığı için Aşı olun” çağrısı yaptı.

KADIN DOĞUM UZMANINDAN ANNELERE AŞI OLUN ÇAĞRISI

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Alev Esercan Annelere ve Anne adaylarına yaptığıçağrıda "Hastanemizin Dört girişinde Aşı uygulama birimlerimiz Halkımıza Aşı konusunda hizmet vermektedir, aynı zamanda Hastane içerisinde servisleri gezen, bütün hastaları gören, Aşı olmak isteyen Hastalarımıza Aşı yapan bir ekibimiz var. Gebeler için özel olarak Kadın Doğum polikliniklerimiz içerisinde, gebelerimiz, Normal ve sezeryan ile doğum yapan Annelerimizin aşılarını yapabiliyoruz.

Op. Dr. Alev Esercan  “Hem gebelerimiz hem de doğum yaptıktan sonraki Annelerimizin Covid’e yakalandıktan sonra Yoğun Bakıma yatışları ve Anne ölümleri maalesef artmaya başladı, bebek ölümleri artmaya başladı. Lütfen aşımızı gebeyken ve doğum sonrası da mutlaka zamanında olalım. Aşı Olmayan Gebeler Bu hastalığa yakalandıkları zaman Bebekleri de tehlikede olabilir.

Covid-19 Aşısının gebeliğe, Anne Karnındaki bebeğe ve Doğum yapan Anneye zararı yoktur. Mutlaka geciktirmeden aşımızı olalım” dedi.



2 Kas�m 2021 Sal� 12:27

http://www.urfa63haber.com/haber/kadin-dogum-uzmanindan-annelere-asi-olun-cagrisi-14563.html