BAŞKAN YEŞİL TURİZM YOLU PROJESİNDEKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE DENETLEDİ

Gelecek Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Abdullah Yeşil ve İlçe Başkanı Suphi Kara ile çalışmaları yerinde inceledi

BAŞKAN YEŞİL TURİZM YOLU PROJESİNDEKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE DENETLEDİ

 Gelecek Partisi Şanlıurfa il başkanı Dr. Abdullah Yeşil Turizm yolu projesindeki çalışmaları yerinde inceledi.incelmeler sonucunda yaptığı açıklamada "Bugün Eyyübiye ilçemizde Eyyübiye ilçe başkanımız Süphi Kara ile birlikte Eyyübiye’li Kardeşlerimizi dinledik, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin Turizm yolu Projesi kapsamında yaptığı kamulaştırma bedellerinin geçen yılın fiyatları üzerinden ödenmesi konusunda şikayetler aldık.

Eyyübiyeli Kardeşlerimizin bu mağduriyetlerinin derhal giderilmesini istiyoruz. Dedi. Ayrıca Dr. Yeşil şunları söyledi; Bilindiği gibi Zeynel Abidin Beyazgül, Halil-ür Rahman ve Eyyüp Peygamber makamını birbirine bağlayan 'Kültür ve Turizm Yolu Projesi' hakkında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı alınan kararların resmi gazetede yayımlanmasıyla birlikte çalışmalara başladıklarını, "Kamulaştırma kararıyla birlikte kolları sıvıdıklarını ve 'Kültür ve Turizm Yolu Projesini hayata geçireceklerini söylemişti.

Projenin üzerinden 2 yıla yakın bir zaman geçti ortada bir şey yok, Bu konuda Büyükşehir Belediyesinin gerekli hassasiyeti göstermesini ve 'Kültür ve Turizm Yolu Projesinin bir an önce bitmesini istiyoruz. Dedi.



17 Ekim 2021 Pazar 11:38

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-yesil-turizm-yolu-projesindeki-calismalari-yerinde-denetledi-14515.html