Sağlık Bakanlığı Atama Takvimi Yayınlandı!

Sağlık Bakanlığı atama takvimi yayınlandı. Atama takvimi üzerinden bildirilen başvuru değerlendirme sonuçlarının PBS üzerinden ilan edileceği açıklanmıştır. Bu kapsamda yayımlanan takvime göre kura ne zaman çekilecek, atama sonuçları ne zaman açıklanacak, gerekli olan evrakların teslimi hangi tarihler arasında gerçekleşecek? İşte atama takvimi ve tüm detaylar.

Sağlık Bakanlığı Atama Takvimi Yayınlandı! Sağlık Bakanlığı atama takvimi yayınlandı! Binlerce adayın beklediği takvime göre kura çekimi ne zaman yapılacak, hak kazanan adaylar evrak teslimini ne zaman yapacak? Atama takvimi üzerinden hemen inceleyebilirsiniz.

8-14 Eylül 2021 tarih arasında gerçekleşen Sağlık Bakanlığı atama takvimi yayınlandı. Atama takvimi üzerinden bildirilen başvuru değerlendirme sonuçlarının PBS üzerinden ilan edileceği açıklanmıştır. Bu kapsamda yayımlanan takvime göre kura ne zaman çekilecek, atama sonuçları ne zaman açıklanacak, gerekli olan evrakların teslimi hangi tarihler arasında gerçekleşecek? İşte atama takvimi ve tüm detaylar.

Sağlık Bakanlığı Atama İlanı Açıklandı

Sağlık Bakanlığı atama takvimi ve kura tarihi binlerce aday tarafından merak ediliyor. Bakanlık bünyesinde; uzman tabip, tabip, uzman diş tabibi, diş tabibi ve eczacı kadrolarına ilk defa veya yeniden yapılacak atama-yerleştirme iş ve işlemleri ilan edilen tarihlerde noter huzurundaki kurayla gerçekleştirilecektir.

Sağlık Hizmetleri Temel Kanununun ek birinci maddesi ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Açıktan Kura ile Atanacak Bazı Sağlık Personelinin Atama Usul ve Esaslarına İlişkin Yönetmelik hükümlerine göre:

Saglik Bakanligi Atama Takvimi YayinlandiSağlık Bakanlığı Atama Takvimi Yayınlandı

Sağlık Bakanlığı atama takvimi hakkında daha detaylı bilgi almak için TIKLAYIN!

 

Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşları ile diğer kamu kurum ve kuruluşlarının ihtiyaçları için tıpta uzmanlık mevzuatına göre uzman olanlar ile:

Kadrolarına ilk defa veya yeniden yapılacak atama ve yerleştirme işlemleri ilan edilen takvim kapsamında noter tarafından bilgisayar ortamında kura çekimi yapılacak belirlenecektir.



21 Eyl�l 2021 Sal� 15:03

http://www.urfa63haber.com/haber/saglik-bakanligi-atama-takvimi-yayinlandi-14433.html