TECAVÜZE KARŞI KOYAN KIZIN, ÜZERİNE BENZİN DÖKÜP YAKTI

23 yaşındaki genç bir kadın komşusunun tecavüzüne uğradı. Genç kadın tecavüze karşı koyunca saldırgan, kızın üzerine benzin döküp yaktı.

TECAVÜZE KARŞI KOYAN KIZIN, ÜZERİNE BENZİN DÖKÜP YAKTI

Hindistan'ın Bihar eyaletine bağlı Muzzaffarpur şehrinde 23 yaşındaki genç bir kadın komşusunun tecavüzüne uğradı. Genç kadın tecavüze karşı koyunca saldırgan, kızın üzerine benzin döküp yaktı.

Tecavüze karşı koyan genç kızı, üzerine benzin döküp yaktıTecavüz ve kadın cinayetlerinin en fazla yaşandığı ülkelerden olan Hindistan'da bir korkunç olay daha meydana geldi.2Tecavüze karşı koyan genç kızı, üzerine benzin döküp yaktıKomşusunun tecavüzüne karşı koyan genç kadın hastanede yaşam savaşı veriyor.

Tecavüze karşı koyan genç kızı, üzerine benzin döküp yaktıAnnesi bir sağlık merkezinde çalışan kızın evde tek başına olduğu sırada, komşusu evine gizliden girip tecavüz etmeye kalkıştı.

Tecavüze karşı koyan genç kızı, üzerine benzin döküp yaktıSaldırgan kendisine karşı koyan genç kızı yaktı. Komşularının haber vermesi üzerine kızın annesi işyerinden evine gelip kızını hastaneye kaldırıldı.

Tecavüze karşı koyan genç kızı, üzerine benzin döküp yaktıVücudunun yarısı yanan talihsiz kız tedavi altına alınırken saldırgan tutuklandı. İki hafta önce de iki genç kız tecavüze uğradıktan sonra yakılıp öldürülmüştü.



14 Eyl�l 2021 Sal� 12:14

http://www.urfa63haber.com/haber/tecavuze-karsi-koyan-kizin-uzerine-benzin-dokup-yakti-14398.html