İŞKUR 120 BİN PERSONEL ALACAK!

işkur 120 bin beden işçisi ve güvenlik olmak üzere bir çok alanda personel adımı yapılacağını duyurdu.

İŞKUR 120 BİN PERSONEL ALACAK! İşkur 2021 yılında da işçi ve eleman alımlarına devam etmektedir. Ülkemizde istihdam destelemek için özel sektör de personel alımları devam ediyor. İşkur eleman ilanları ve başvuruları hakkında tüm bilgileri alabilir ve bulunduğunuz şehir için başvuru yapabilirsiniz. İŞKUR duyurdu. 120 bin eleman arıyor. Ülkemizde istihdam desteklenirken, özel sektör personel alımlarını sürdürmektedir. İş arayanlarla işverenleri buluşturan İŞKUR’da açık işler 120 bine ulaşmıştır. İŞKUR’da en çok eleman aranan alanların başında ise 26 bin 328 kişi ile beden işçiliği geliyor. En çok verilen ilanlar ise temizlik görevlisi, neden işçisi ilanlarıdır. İşte işkur üzerinden 2021 yılında aranan eleman ilanları… İşkur Eleman Alımlarına Devam Ediyor

İş arayanlarla işverenleri buluşturan İşkur’da açık işler 120 bine ulaştı. Yılbaşından bu yana 695 bini aşkın kişi işkur tarafından işe yerleştirildi. En çok eleman aranan alanların başında ise beden işçiliği gelmektedir.

İşsizlere İŞKUR desteği verilmektedir. İşkur 2021 yılı maaş başvurusu yapmak için hemen bilgi alabilir ve işsizlik maaşı başvurusunda bulunabilirsiniz.

İşte İşkur İlanlarında İlk 15 İlan

İşkur eleman alımı yapılan bölümler aşağıdaki gibidir.

 

Bulunduğunuz şehirde İŞKUR ilanlarını takip etmek için https://esube.iskur.gov.tr/Default.aspx üzerinden takip edebilir ve açık iş ilanlarına başvuruda bulanabilirsiniz.



19 A�ustos 2021 Per�embe 14:20

http://www.urfa63haber.com/haber/iskur-120-bin-personel-alacak-14279.html