ŞANLIURFA'DA YÜZLERCE ARAÇ İLE İSRAİL ZÜLMÜ LANETLEDİ

İsrail polisinin, işgal altındaki Doğu Kudüs bölgesindeki Mescid-i Aksa'da cemaate saldırmasını Şanlıurfa'da protesto etti.

ŞANLIURFA'DA YÜZLERCE ARAÇ İLE İSRAİL ZÜLMÜ LANETLEDİ

Yılardır İsrail işgali altında bulunan Filistin toprakları üzerinde bulunan Filistin halkına gösterilen şiddet ve baskıları lanetlemek ve özelikle Ramazan ayında Leyletil Kadir Gecesine denk getirilecek şekilde Fanatik Yahudiler ve İsrail Askerleri tarafından Mescidi Aksa'ya düzenlenen saldırıyı lanetlemek için İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı ile Şanlıurfa'da faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları ve Şanlıurfa halkı ŞUTİM Toptancılar sitesinde bir araya geldiler.

İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından organize edilen konvoya katılmak için ŞUTİM Toptancılar Sitesi önünde toplanan halk, ellerinde Türk ve Filistin bayrakları taşıdı. Gruptakiler, "Filistin halkı yalnız değildir", "Kahrolsun Siyonizm", " Gazze'ye Selam direnişe devam" şeklinde sloganlar eşliğinde ŞUTİM Toptancılar sitesinde bir araya gelerek yüzlerce araçtan oluşan bir konvoy ile Şehir turu atıldı.

Konvoy güzergahında bulunan vatandaşlar evlerinden alkışlarla ve dualarla destek verdi. Yüzlerce araç ile atılan şehir turu sonrası konvoya katılan vatandaşlar sessizce dağıldı.



10 May�s 2021 Pazartesi 04:10

http://www.urfa63haber.com/haber/sanliurfada-yuzlerce-arac-ile-israil-zulmu-lanetledi-13743.html