BU YIL PARK BAHÇELER RENGARENK OLACAK

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine bağlı Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı daha yeşil ve modern bir Şanlıurfa için aralıksız çalışıyor

BU YIL PARK BAHÇELER RENGARENK OLACAK

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı tarafından yürütülen özverili çalışmalar sonuç vermeye başladı.

Büyükşehir belediye başkanı Zeynel Abidin Beyazgül tarafından Park ve bahçeler daire Başkanlığı göreve getirilen Orman Mühendisi Fadıl Topdağ göreve geldiği günden itibaren yapmış olduğu özverili çalışmalar sonucunda Büyükşehir Belediyesine ait parklarda ve Mezarlıklarda gözle görülür değişim görülmeye başlandı.

Park ve bahçeler Daire Başkanlığı tarafından kurulan fidanlıklarda üretimi yapılmaya başlanan fidan ve süs bitkileri ile daha ucuz bir maliyet ile üretilen fidanlar Şanlıurfa'yı yeşile bürümeye başladı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Park ve Bahçeler Daire Başkanı Fadıl Topdağ ile Şanlıurfa'nın çeşitli semtlerin yeşilendiren Orta refujleri çeşitli çiçekler ile süsleyerek şehire bir estetik güzellik katan fidan ve çiçeklerin üretildiği fidanlıklarda biri olan Gürcütepe fidanlığını inceledi burada yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yapılan incelemeler sonucunda Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül şu açıklamada bulundu " Gürcütepe Fidanlığı’nda, Büyükşehir Belediyemizin park ve bahçelerinde kullanılmak üzere özenle yetiştirilen fidan ve çiçekleri inceledim. Çok güzeller. Park ve bahçelerimiz bu sene rengarenk olacak." Dedi.

urfa63haber



31 May�s 2020 Pazar 09:52

http://www.urfa63haber.com/haber/bu-yil-park-bahceler-rengarenk-olacak-12129.html