ASLAN AVRUPA'DA KÜKREDİ

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 2. haftasında temsilcimiz Galatasaray, deplasmanda İngiltere'nin Manchester United takımını 3-2 yendi

4 Ekim 2023 Çarşamba 00:03

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 2. haftasında temsilcimiz Galatasaray, deplasmanda İngiltere'nin Manchester United takımıyla karşılaştı. Mücadeledeyi temsilcimiz 3-2 kazanmayı başardı. 

Manchester United 17. dakikada Höjlund'un attığı golle öne geçerken sarı-kırmızılılar 6 dakika sonra bu gole Zaha ile cevap verdi ve ilk yarı 1-1 sonuçlandı.

İkinci yarıda başa baş giden mücadelenin 67. dakikasında Galatasaray'ın savunmada yaptığı hatayı değerlendiren Höjlund, takımının ve kendisinin ikinci golünü kaydetti. Oyundan düşmeyen sarı-kırmızılılar, 71'de Kerem Aktürkoğlu ile tekrar beraberliği yakaladı.

Karşılaşmanın 77. dakikasında temsilcimiz penaltı kazandı. Onana'nın hatasında topu kapan Icardi, Casemiro tarafından düşürüldü. Slovak hakem Kruzliak, Casemiro'yu ikinci sarı karttan oyun dışına gönderirken penaltıyı kullanan Icardi golü atmayı başaramadı.

Bu pozisyondan 3 dakika sonra ise Arjantinli yıldız, kaleciyle karşı karşıya kaldı ve topu filelere göndererek Galatasaray'ı 3-2 öne geçirdi. Kalan dakikalarda temsilcimiz Icardi ile bir fırsat daha yakaladı ancak değerlendiremedi.

3-2'lik sonuçla Galatasaray puanını 4'e yükseltti. Manchester United ise grupta henüz puan alamadı. 

Bir sonraki maçta sarı-kırmızılı temsilcimiz Bayern Münih'i, Manchester United ise Kopenhag'ı misafir edecek.

Bu Kategorideki Diğer Haberler
Karaköprü Belediyespor Fidanspor'a Bileniyor
BESYO'da Yüzde 80 Oranında Başarı
Karaköprü Bld Spor Gol Oldu Yağdı