GURBETÇİ OLAYINDA YASAK AŞK ÇIKTI

Viranşehir ilçesine bağlı Tanyeli Mahallesi yakınlarında yaşanan silahlı saldırı olayının altından yasak aşk çıktı

10 Ağustos 2023 Perşembe 22:03

Almanya'dan yurda dönerken Dün Viranşehir ilçesine bağlı Tanyeli Mahallesi yakınlarında kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından silahlı saldiriya uğrayan Aysel Y. yönetimindeki HIMY 6363 plakalı otomobilin içinde bulunan Murat Y. ile eşi Aysel Y. silahtan sıkılan mermiler ile vücutlarının çoğu yerinden yaralandılar.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine kısa sürede gelen jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Alınan güvenlik tedbirleri sonucu sağlık ekiplerini olay yerinde yaptığı kontrollerde Murat Y.'ın olay yerinde hayatını kaybederken eşi Aysel Y.'ın ise yaralı olduğu tespit edildi.

Yaralı gurbetçi Aysel Y. tedavi edilmek üzere ambulans hastaneye sevk edildi.

JANDARMA OLAYIN PEŞİNİ BIRAKMADI 

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince olay sonrası yapılan araştırmalar ve yol güzergahında bulunan güvenlik kameraların kontrolü sonucunda olayın M.M. isimli şahıs tarafından işlendiği tespit edildi.

ZANLI TANIMLAMAK İÇİN KILIK DEĞİŞTİRDİ 

Jandarma ekipleri tarafından Yapılan inceleme sonucunda zanlının olay günü aracı ile Y. ailesinin yol güzergahı üzerinde beklediği ve aracın geçtiği esnada takibe alarak saldırıyı gerçekleştirdiği tespit edildi.

Zanlının eşkalinin belirlenmesi sonucu olaydan kısa süre sonra jandarma ekiplerince yakalandı. Zanlı tanınmamak için saç ve sakal tıraşı olarak kıyafetlerini değiştirdiği gözlendi.

OLAYDA YASAK AŞK ÇIKTI 

Zanlı gözaltına alınarak yapılan sorgulama sonucundan Aysel Y. ile yasak aşk yaşadığını itiraf etti.

Aysel Y.’ın kendisine Almanya'dan para gönderdiğini itiraf etti. Aysel Y. da jandarmadaki ifadesinde, eşini öldürmek için plan yaptıklarını kabul etti. 

Bu Kategorideki Diğer Haberler