BAŞKAN BAYIK ÇALIŞIYOR HİLVAN YENİ HİZMETLERE KAVUŞUYOR

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık girişimleri sonucu Hilvan'da Doğalgaz çalışması yıl sonuna kadar 52 Km ulaşıyor

15 Temmuz 2023 Cumartesi 14:42

Hilvan İlçesi’nde 2020 yılında başlayan doğalgaz çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Şimdiye kadar devam eden çalışmalardan 40 Km’lik altyapı çalışması, bu yılın sonuna kadar 52 Km’ye ulaşacak. 

2023 yılı yatırım programında yer alan Bağlar Mahallesi Şeyh İsa Tektaş Caddesi’ndeki altyapı çalışmaları düzenlenen törenle başlatıldı. Törene, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Aksa Doğalgaz Şanlıurfa Bölge Müdürü Muhammed Nezih Ural, AK Parti Hilvan Teşkilat Başkanı Mehmet Gürmen, Yerel Yönetimler Başkanı Kemal Beyret, Kadın Kolları Başkanı Melahat Beyret Şık, önceki dönem ve mevcut belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri katıldı. 

Törende konuşan Aksa Doğalgaz Şanlıurfa Bölge Müdürü Muhammed Nezih Ural ‘Şanlıurfa’mızın güzide ilçelerinden olan Hilvan’da, Belediye Başkanımız Sayın Aslan Ali Bayık’ın girişimleriyle başlatılan doğalgaz çalışmalarına bir yenisini ekledik. Başkanımızın, Hilvan’ın doğalgaza kavuşmasında verdiği emeklere hepimiz şahitlik ettik. Bunun için kendisine teşekkür eder başarılarının devamını dileriz dedi. 

2019 Yerel Seçimlerinde verdiği sözü yerine getirmenin ve bunu sürdürmenin haklı gururunun yaşadığını söyleyen Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ‘2019 Yerel Seçimlerinde Hilvanlı hemşerilerime ve özellikle cefa çeken bayan kardeşlere bir söz vermiştik. 2020 yılında yerine getirdiğimiz bu sözümü halen sürdürüyoruz ve bugün de Bağlar Mahallesi Şeyh İsa Tektaş Caddesi’nde 2023 yılının çalışmalarını başlatıyoruz. En kısa zamanda bitirme gayreti içindeyiz. Bu konuda destek olan herkese teşekkür ediyorum. Hilvanlı hemşerilerimize hayırlı ve uğurlu olsun’ dedi. 

AK Parti Hilvan Yerel Yönetimler Başkanı Kemal Beyret de ‘Hilvan çok güzel bir konumda ve hak ettiği hizmeti alıyor. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun, kendilerine teşekkür ediyoruz’ şeklinde konuştu.

Bu Kategorideki Diğer Haberler