O KURUMDA PERSONEL ALACAK

İŞKUR İnternet sitesi üzerinden hava limanının yolcu hizmetleri bölümünde çalışacak işçi alımı yapacağını duyurdu.

3 Nisan 2020 Cuma 08:42

Türk İş Kurumu internet sitesi üzerinden havalimanı yolcu hizmetleri görevlisi alımı yapacağını yayınladı. İki ayrı bölümden alım yapacak olan İŞKUR, AİR Clinic Sağlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Liman girişinden-uçağa, uçaktan-liman çıkışına ya da uçaktan-uçağa kullanılan akülü araç, manuel tekerlekli sandalye, ara sandalye ve sedyelerin temizliğini yapmak üzere 10’u engelli olmak üzere 20 kişinin alınacağını duyurdu.

Bu işe talipli olan vatandaşlardan Engelli kadrosu için başvurular 11 Nisan, Engelsiz kadro başvuruları İçin 10 Nisan Cuma gününe kadar İŞKUR'un resmi internet sitesinde başvurularını yapabilirler. Başvuruda bulunacaklardan istenilen şartlar ise

En az lise mezunu, Dış görünümüne önem veren ve güler yüzlü, Ekip çalışmasına yatkın, Sorumluluk sahibi, Uzun süre ayakta aktif olarak çalışabilecek, Yolcu ve yolcu yakını memnuniyetine önem veren, Vardiyalı çalışma düzenine uyum sağlayabilecek adaylar başvuru yapabilirler. Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmayan. B Sınıfı ve/veya üstü ehliyeti olan adaylar.

Başvurular için buraya TIKLAYINIZ.

 

Bu Kategorideki Diğer Haberler