ŞANLIURFA'DA OKULLAR TATİL EDİLDİ

Yurt genelinde oluşan olumsuz hava koşulları nedeniyle yurt genelinde birçok ilde olduğu gibi Şanlıurfa’da da Okullar Tatil oldu

13 Şubat 2020 Perşembe 08:55

Yurt genelinde oluşan olumsuz hava koşulları nedeniyle yurt genelinde birçok ilde olduğu gibi Şanlıurfa’da da Okullar Tatil edildi akşam saatlerinde başlayan kar yağışı nedeniyle Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin sosyal medya hesabından tatil haberini duyurdu. Vali Erin paylaşımında "İlimiz genelinde devam eden kar yağışı ve buzlanmaya neden olacak olumsuz hava koşulları nedeniyle, il merkezi ve ilçelerimizde eğitime 1 gün (13 Şubat Perşembe) süreyle ara verilmiştir. Sevgili öğrencilerimiz, sağlığınıza dikkat ederek kar yağışının keyfini çıkarın" denildi.

Şanlıurfa Valiliğini yaptığı açıklamanın hemen ardından Harran Üniverisitesi Rektörlüğünden de tatil paylaşımı geldi Rektörlük paylaşımında "  Bu bağlamda, senato üyelerinin kararıyla  sadece öğrencilere 1 günlük (Perşembe günü) tatil ilan edilmiştir. Hepinizin bu fırsatı değerlendirerek kar özlemini gidermenizi diliyorum" denildi.

Yağan yoğun kar nedeniyle Şehrin bir çok yerinde kartpostallık manzaralar oluşurken birçok yerde meydana gelen kazalar sonucunda 6 kişi hafif yaralandı.

Bu Kategorideki Diğer Haberler
Gazilerimiz, Vatanseverliğin ve Kahramanlığın Yaşayan Abideleridir
Valilikte Bayram Heyecanı
Karısını Tabancayla Öldürdü
Belediye Başkanı Yılmaz, Mezarlıkta Vatandaşlarla Bayramlaştı
Şehit Aileleri Ziyaret Edildi