EYYÜBİYE BELEDİYESİNDEN 1600 METRE KARELİK KAPALI SEMT PAZARI

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ilçe sakinlerinin önemli taleplerinden biri olan Kapalı Semt Pazarı için düğmeye bastı. Harran Kapı bölgesinde 1600 metre karelik alanı kapsayacak şekilde tasarlanan projenin ihalesine çıkıldı.

21 Ekim 2019 Pazartesi 15:47

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ilçe sakinlerinin önemli taleplerinden biri olan Kapalı Semt Pazarı için düğmeye bastı. Harran Kapı bölgesinde 1600 metre karelik alanı kapsayacak şekilde tasarlanan projenin ihalesine çıkıldı. Vatandaşların ihtiyaçlarını bir bir karşılamak adına hızlı bir şekilde çalışma yürüten Eyyübiye Belediyesi, ilçenin önemli ihtiyaçlarından biri olan Kapalı Semt Pazarı için de çalışmaya başladı. İlçe genelinde yapılması planlanan semt pazarlarının ilki Harran Kapı bölgesinde yapılıyor.

Bölgede aynı zamanda spor aktiviteleri, kermes, otopark, kültürel etkinlik ve pazar ihtiyacına yönelik olarak tasarlanan proje 1600 metre karelik alanı kapsıyor.  Bölgenin mimari yapısı da dikkate alınarak tasarlanan kapalı semt pazarı, ihtiyaç olan pazar alanına uygun olarak tasarlanıp, tek seferde 160 Pazar tezgahını içinde barındıracak şekilde dizayn edildi. Modern yapı malzemelerinin kullanılacağı Pazar yeri ihalesine çıkıldı. Kısa süre içinde bölge sakinlerinin hizmetine sunulması hedeflenen proje ilçede ihtiyaç duyulan her mahalleye yapılacak.

Projeyi sosyal medya hesaplarından duyuran ve kısa sürede bitireceklerini belirtip, kapalı semt pazarlarını ilçe genelinde yapacaklarını söyleyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,” Söz verdik, sözlerimizi de bir bir yerine getiriyoruz. Harran Kapı bölgemizde 1600 metre karelik alanı kapsayacak şekilde tasarlanan projemizin ihalesine çıktık. Yapımına başlıyoruz. Siz isteyeceksiniz, biz yapacağız. Hayırlı olsun. “ dedi.

Bu Kategorideki Diğer Haberler