EYYÜBİYELİ KADINLARDAN TAM DESTEK

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin eşi Ayşe Ekinci, Eyyübiye Belediyesi Akabe Kadın Destek Merkezinde Eyyübiyeli kadınlarla bir araya geldi.

EYYÜBİYELİ KADINLARDAN TAM DESTEK

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin eşi Ayşe Ekinci, Eyyübiye Belediyesi Akabe Kadın Destek Merkezinde Eyyübiyeli kadınlarla bir araya geldi. Eyyübiyeli kadınların yoğun katılım gösterdiği toplantıya Ayşe Ekinci ile birlikte, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri’nin eşi Filiz Cevheri, AK Parti Eyyübiye İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülten Balcı ve Belediye Meclis Üyesi Feryal Kılıçoğlu katıldı.

Eyyübiye Belediyesi Akabe Kadın Destek ve Spor Yaşam Merkezinde düzenlenen toplantıda kadınlara seslenen Ayşe Ekinci, kadınların her zaman olduğu gibi 24 Haziran’da da tarih yazacağını belirtti. Yapılacak seçimler öncesi kadınların desteğinin de istendiği toplantıda Eyyübiyeli kadınlarla yakından ilgilenen Ayşe Ekinci, kendisine iletilen taleplerin çözümü için de ilgilileri bilgilendirdi.

Şanlıurfa ve Eyyübiye özelinde yapılan hizmetlerin devamının gelmesi adına Eyyübiyeli kadınlardan 24 Haziran’da destek isteyen Ayşe Ekinci,” Hanımlar annelerimizin duası üzerimizde. Bakın kardeşlerim bu Belediye nasıl kuruldu Recep Tayip Erdoğan sayesinde kuruldu. Bu spor kompleksleri nasıl kuruldu, Ak Belediye hizmetleri nasıl yapılıyor? Bunların hepsi Reisi Cumhurun gücünden geliyor. Şimdi biz 24 Haziran'da Allah’ın izni ile Ümmet Aşkı üstümüze düşeni yapacağız. Herkese büyük görev düşüyor. Herkesin oyuna sahip çıkması ve sandıklara gitmesi gerekiyor. Bizi hem içerden hem de dışardan yıkmaya çalışanlara en güzeli cevabı sandıkta vereceğiz. AK Parti Hükümeti döneminde eğitimde, sağlıkta, ulaşımda birçok yeniliğe imza atıldı ve birçok hizmet vatandaşa sunuldu. Dolayısıyla bu seçimlerde bizler de üstümüze düşeni yapacağız. Sizlere inanıyoruz. Allah hepinizden razı olsun. “dedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri’nin eşi Filiz Cevheri ise,” Burada Eyyübiye olarak Eyyübiye Belediye Başkanımızın eşi önderliğinde ve Eyyübiye Kadın Kolları Başkanımızın destekleri ile bir araya geldik. Herkesten Allah razı olsun. İnşallah 24 Haziran’da Eyyübiyeli kadınlarımız her seçim olduğu gibi bu seçimde de yine doğrudan yana olacaklardır. Eyyübiye ve Şanlıurfa yine rekor kıracaktır. “şeklinde konuştu.



21 Haziran 2018 Per�embe 14:04

http://www.urfa63haber.com/haber/eyyubiyeli-kadinlardan-tam-destek-9624.html