MHP'DEN AK PARTİYE KATILIM

Milliyetçi Hareket Partisi Harran Belediyesi Meclis Üyesi İbrahim Ekinci, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayları Halil Özcan, Ahmet Akay ve Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz'un hazır bulunduğu toplantıda ailesi ile birlikte AK Parti saflarına katıldı.

MHP'DEN AK PARTİYE KATILIM

AK Partiye geçişin olduğu toplantıda açıklama yapan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Halil Özcan “Hepinizin orucunu Allah kabul etsin bugün Damlasuyu Mahallemizde İbrahim Ekinci başkanımızın daveti üzerine hepimiz bir aradayız. Aramızda gerek Şanlıurfa merkezden, Eyyübiye, Haliliye, Harran ve Akçakale’den biniicil aşiretinin muhtarları geçmişte olduğu gibi AK Parti’nin yanındalar her zaman yanımızda oldular. İbrahim Ekinci Başkanımız da Milliyetçi Hareket Parti’sinden meclis üyesi olmuştu. Bugünde AK Parti’ye geçişini ailesi ile birlikte tüm Biniicil aşireti ile birlikte AK Parti’de yer alacaklarını belirttiler. Ben kendisine ve tüm Biniicil aşiretine, akrabalarımıza, Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum.” 

İbrahim Ekinci “Değerli vekilim ve Belediye Başkanım gelen misafirlerimiz Biniicil aşireti olarak ben ve burada benimle beraber olan bütün aşiretimizle beraber MHP’den istifa ederek AK Parti’ye geçiyoruz.” İbrahim Özyavuz “24 Haziran seçimlerinin nasıl önemli bir seçim olduğunu bölge olarak anlamaya başladı arkadaşlar. Katılımlar ve destekler çoğalmaya başladı. Ben bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum"dedi. 

Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz ise, İbrahim Ekinci'nin AK Parti ailesine geçtiği için mutlu olduğunu ifade ederek bu katılımın partimize hayırlı olmasını diliyorum. " Şeklinde konuştu. Yapılan konuşmaların ardından AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Halil Özcan, AK Parti saflarına geçen Harran Belediye Meclis üyesi İbrahim Ekinci'ye AK Parti rozetini taktı.



8 Haziran 2018 Cuma 12:08

http://www.urfa63haber.com/haber/mhpden-ak-partiye-katilim-9523.html