Aydınlık, Birecik Seçim Bürosunu Açtı

Cumhuriyet Halk Partisi, Şanlıurfa milletvekili adayı Aziz Aydınlık, Birecik seçim irtibat bürosunu açtı.

Aydınlık, Birecik Seçim Bürosunu Açtı

 Birecik seçim bürosunun açılışına Şanlıurfa milletvekili adayı Aziz Aydınlık, İl Skm Başkanı Ahmet Budak, İl Gençlik Kolları Başkanı Garip Çay, İl Başkanı Hayrettin Cidir, Milletvekili Adayı Mustafa Eren, İl Başkan yardımcısı Miktad Aydınlık, İl yöneticileri Salih Kılıç, Yusuf ziya Ural, Hidayet Elden ve çok sayıda vatandaş katıldı.

CHP ADAYI AZİZ AYDINLIK YOĞUN İLGİYLE KARŞILANDI

Vatandaşların yoğun ilgi ve coşkusuyla açılışı yapan Aziz Aydınlık:” 24 Haziran seçimlerinde halkın iktidarı, sizin iktidarınız gelecek. Zamanımız kısıtlı gece gündüz çalışıyoruz.

Çalınmadık kapı, gidilmedik ev bırakmayacağız. Ülkemiz zengin, halkımız fakir. Çünkü bu iktidar kaynakları sermayeye, zengine akıtıyor. Bu iktidara hep birlikte dur diyeceğiz. Kaçak sarayların kaynağı sizlere geri verilecek.“ dedi. Aydınlık:” 5 Haziran saat 22.00’da Şanlıurfa ortak kanallarında yapılacak olan programa, parti meclis üyesi Erbil Aydınlık ve ben katılacağım. 6 Haziran saat 14.00’ da Şanlıurfa Müze önünde sayın Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce, miting yapacak. Bütün Şanlıurfa halkını bekliyorum. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi.



3 Haziran 2018 Pazar 23:27

http://www.urfa63haber.com/haber/aydinlik-birecik-secim-burosunu-acti-9486.html