AK Kadınların İftarda Ailelerle Buluşmaları Devam Ediyor.

AK Parti Haliliye İlçe Kadın Kolları Başkan ve üyeleri, her akşam bir aileyi ziyaret ederek iftar sofralarına konuk oluyor.

AK Kadınların İftarda Ailelerle Buluşmaları Devam Ediyor.

İftarda ailelerimizle aynı sofrada buluşmaya devam ediyoruz diyen AK Parti Haliliye İlçe Kadın Kolları üyeleri, her akşam iftar vaktinde bir aileye konuk oluyor. Hem ev sakinleriyle birlikte iftar ediyor, hemde 24 Haziran seçimleri ile ilgili bilgiler vererek Cumhurbaşkanımıza ve AK Partiye destek olmalarını istiyorlar. 

Cumhurbaşkanımıza ve AK Partiye destek olmalarını istiyoruz

Her akşam bir kapıyı çalıp evlerine konuk olduklarını belirten Haliliyeli AK Kadınlar, “Konuk olduğumuz evlerde ev sakinleriyle birlikte iftar ediyoruz. İftar sonrası da bir süre karşılıklı hal hatır sorup sohbet ediyoruz. 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinden söz ediyoruz ve neler yapılması gerekenleri nedenleriyle birlikte anlatıyoruz. Geçmiş yıllarda aile büyüklerimizin çektikleri sıkıntıları onların çok daha iyi bildiğini hatırlatarak son 16 yıldır ülkemize ve şehrimize yapılan yatırımlardan, insanımıza yapılan eğitim ve sağlık yardımlardan, tarımsal desteklerden, yardıma muhtaç ailelere yapılan yardımlardan, daha da önemlisi terör olaylarının azalmasıyla birlikte ülke genelinde ve özellikle şehrimizde huzur olduğunu belirtiyor kendilerinden Cumhurbaşkanımıza ve AK Partiye oy vermelerini, destek olmalarını istiyoruz” dedi.

 

Çalışmaları belli bir program çerçevesinde gerçekleştiriyorlar

Haliliye ilçe Kadın Kolları üyeleri, yaptıkları çalışmaları belli bir program çerçevesinde gerçekleştirdiklerini, çalışmalarından İl Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven’i, Haliliye Kadın Kolları Başkanı Gülistan Satış’ı ve AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat’ı bilgilendirdiklerini söylüyorlar.



3 Haziran 2018 Pazar 12:07

http://www.urfa63haber.com/haber/ak-kadinlarin-iftarda-ailelerle-bulusmalari-devam-ediyor-9480.html