AK Aday Toru'nun Seçim Bürosu Dolup Taşıyor

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı İbrahim Toru'nun seçim bürosunu ziyaret edenler Toru'ya desteklerini sunarken, AK Aday İbrahim Toru da bu davanın sıradan bir dava olmadığını ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı her zamankinden daha çok sahiplenmemiz gerektiğini söyledi.

AK Aday Toru'nun Seçim Bürosu Dolup Taşıyor

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı İbrahim Toru'nun Eyyübiye İlçesi Kuyubaşı Mahallesinde açmış olduğu seçim bürosu iftar sonrası sahur vaktine kadar dolup taşıyor. seçim bürosuna ziyarete gelenler, Ak Aday İbrahim Toru'ya tam destek verdiklerini dile getiriyor. Şanlıurfa ilçelerinden ve çevre illerden sevenlerinin seçim bürosuna akın ettiği İbrahim Toru burada kendisini ziyarete gelenlerle yakından ilgileniyor. 

AK Aday İbrahim Toru'nun seçim bürosunu ziyaret eden Seyrantepe Mahalle Muhtarı Veysi Demir burada yaptığı konuşmada, İbrahim Toru'nun Şanlıurfa'nın öz evladı olduğunun altını çizerek Toru'ya desteklerinin devam edeceğini söyledi. 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı İsmail demirbaş ise İbrahim Toru'nun bir dava adamı olduğuna işaret ederek teşkilattan gelen bir isim olduğu için İbrahim Toru'yu desteklediklerini belirtti.

 

Toki Mahalle Muhtarı Halil Kaya da burada yaptığı konuşmada İbrahim Toru'ya destek verdiklerini söyledi. 

Seçim bürosunda AK Aday Toru'ya desteklerini sunan diğer ziyaretçiler ise İbrahim Toru ile birlikte diğer Ak Parti Milletvekili adaylarını da desteklediklerini belirtti. 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı İbrahim Toru da bu dava basit bir dava değil diyerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı her zamankinden daha çok sahiplenmemiz gerektiğini belirtti.

 



31 May�s 2018 Per�embe 14:56

http://www.urfa63haber.com/haber/ak-aday-torunun-secim-burosu-dolup-tasiyor-9460.html