Gülpınar’dan Sabri Hocaya Ziyaret

* AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve 27. Dönem Milletvekili 2. sıra adayı Mehmet Kasım Gülpınar, beraberinde Büyükşehir Belediye Başkanı Çiftçi, Karaköprü Belediye Başkanı Baydilli ve Karaköprü AK Parti İlçe Başkanı Aksoy ile birlikte Kanaat Önderi Din Alimi Molla Sabri Yazar Hocayı ziyaret etti.

Gülpınar’dan Sabri Hocaya Ziyaret

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Karaköprü ilçe Belediye Başkanı Metin Baydilli, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy ve Karaköprü ilçe Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte, uzun yıllar Mevlid-i Halil (Dergah) Cami İmamı olarak görev yaptıktan sonra emekliye ayrılan Şanlıurfa’mızın Alimlerinden, Kanaat Önderi Sabri Yazar hocamızı ziyaret etti.

Her fırsatta din büyüklerini ziyaret ederek dualarını almayı ihmal etmediğini belirten AK Vekil Gülpınar ve Başkanlar Çiftçi, Baydilli ve Aksoy, “Elhamdülillah inançlıyız ve aldığımız dini terbiye gereğini de yaşamaya gayret ediyoruz. Fırsat buldukça din büyüklerimizi ziyaret ederek bir süre sohbet ediyor, dualarını alıyor, dua ediyoruz. Seçim çalışmalarımızı sürdürdüğümüz Karaköprü ilçesinde, Molla Sabri Yazar hocamızı İlçe teşkilatımızın yakınında bulunan evinde ziyaret ederek hayır dualarını aldık. Rabbim büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin. Sabri Yazar Hocamızdan da her konuda faydalanmaya, duasını almaya çalışıyoruz” dediler.

 

 



28 May�s 2018 Pazartesi 16:08

http://www.urfa63haber.com/haber/gulpinardan-sabri-hocaya-ziyaret-9431.html