Saadet Şanlıurfa Vekil Adayı İstifa Etti Haberine Yalanlama

Son günlerde istifa haberleriyle gündeme gelen Saadet partisi istifalara yayınlama haberlerinin üstünden günler geçmeden bugün yine istifalarla gündeme oturdu.

Saadet Şanlıurfa Vekil Adayı İstifa Etti Haberine Yalanlama

Bir kaç gün önce Ak partide listeye giremeyen ve darılıp alternatif parti olarak saadet partisini gören Ahmet EYÜPOĞLU , Ahmet  Esin BUCAK ve Mahmut MİRKELAM'a yer boşaltmak amacıyla Saadet Saadet partisi 2. 3. ve 4. Sıra adayların istifa ettikleri iddaa edilmişti ve ardından parti yetkileri tarafından yalanlandı.

Bu gün yine istifa haberleriyle saadet partisi gündeme geldi. partisi Şanlıurfa 3. Sıra Milletvekili adayı Rıdvan Söylemez istifa etti. Saadet Partisi Şanlıurfa Milletvekili sıralama değişikliği iddialarından sonra listenin 3. Sıra adayı Ceylanpınar aday Rıdvan Söylemez ilçe seçim kuruluna verdiği dilekçe ile “milletvekili adaylığından istifa ettiği iddia edildi.

BEN SAADET PARTİSİNDEN İSTİFA ETMEDİMbir 

Haber merkezimizin Rıdvan Söylemez'le yaptığı telefon görüşmesinde SÖYLEMEZ bu tür haberler kastı yapıldığını ve gaye Saadet partisini  yıpratmak. Ben gece gündemeden Ramazan ayında ceylanpınarın dört bir tarafını mahalle mahalle  sokak sokak kapı kapı dolaşıyorum. Benim saadet partisinden istifa etme gibi bir düşüncem yok dedi.



27 May�s 2018 Pazar 19:00

http://www.urfa63haber.com/haber/saadet-sanliurfa-vekil-adayi-istifa-etti-haberine-yalanlama-9415.html