Baylan, Faize Dayalı Ekonomi Sisteminden Vazgeçilmeli

HÜDA PAR Şanlıurfa milletvekili adayı Aziz Baylan, altın ve dövizdeki artışın toplumun tüm kesimlerini etkilediğine dikkat çekerek, faize dayalı ekonomi sisteminden vazgeçilmesini istedi.

Baylan, Faize Dayalı Ekonomi Sisteminden Vazgeçilmeli

24 Haziran seçimlerine gidilirken, çalışmalarını aralıksız sürdüren HÜDA PAR, esnaf ile bir araya gelip sorun ve sıkıntılarını dinliyor.

HÜDA PAR Siverek İlçe Teşkilatı, seçim çalışmalarını hem şehir merkezinde hem kırsalda sürdürüyor. HÜDA PAR Şanlıurfa Milletvekili Adayı Aziz Baylan, Siverek İlçe Başkanı Abdulrahim Sımak ve partililerle birlikte Gerger Caddesi ve Cudi Paşa Caddesi esnafını ziyaret etti, sorunlarını ve sıkıntılarını dinledi.

Sadece seçim dönemlerinde değil 365 gün sahada olduklarını hatırlatan Milletvekili adayı Baylan, şunları söyledi:

“Türkiye'nin içerisinde bulunduğu ekonomik krizden dolayı esnaf ve toplumun tüm kesimleri zor durumdadır. Dolar ve Euro başını almış gidiyor. Benzin, motorin ve altındaki artış sadece esnaflarımızı değil, toplumun tüm kesimlerini mağdur ediyor. Ülkenin içerisinde bulunduğu bu kötü durumu sadece dış mihraklara bağlamak doğru değildir. İktidar piyasalara hâkim olmalı, kararlı adımlarla piyasada güven ortamı oluşturmalıdır. Diş mihraklara malzeme olacak tavırlardan uzak durmalıdır. Bu amaçla, faize dayalı ekonomik sistemden vazgeçilmeli, devlet kademelerindeki yolsuzluk, rant kokan ihaleler ve haddi hesabı olmayan israflara son verilmelidir. Bu noktada atılacak adımlar, ekonominin düzeltmesi noktasında iyi niyet göstergesi olacaktır.”

HÜDA PAR İlçe Teşkilatı’ndan oluşan başka bir heyet ise seçim çalışmaları kapsamında Fırat kenarında bulunan kırsal mahalleleri ziyaret ederek, 24 Haziran seçimleri ile ilgili destek istedi.



24 May�s 2018 Per�embe 15:46

http://www.urfa63haber.com/haber/baylan-faize-dayali-ekonomi-sisteminden-vazgecilmeli-9386.html