AK Parti Suruç Kadın Kolları kongresi gerçekleştirildi.

AK Parti Genel Merkez tarafından yeniden görevlendirilen Hatice İkbal, gerçekleştirilen kongre ile yeniden AK Parti Suruç Kadın Kolları Başkanlığına seçildi.

AK Parti Suruç Kadın Kolları kongresi gerçekleştirildi.

 Kongreye AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve partililer katıldı. Kongrede bir konuşma yapan AK Parti Şanlıurfa Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kadın kollarına verdiği önemi ve değeri hatırlatarak Suruçlu kadınlara seslendi.

 

Güven ‘’Bize inanan ve kadının gücünün her alanda olduğu gibi siyasi alanda da farkında olan bir anlayışın neferleriyiz. Bu nedenle Suruçlu kadınlarımızın kaleyi içten fethetmeleri, davamıza daha fazla sahip çıkmaları ve 2019’a emin adımlarla yürümesi gerekmekte’’ dedi. Konuşmasında Suruç ilçesinin tarihine de değinen Güven ‘’Suruç 1918’de İngilizlerin, 1919’da Fransızların istilasına uğradı fakat Suruç’un şanlı halkı büyük bir milli mücadele örneği göstererek 11 Nisan 1923’te memleketini düşmandan kurtardı.

O günden bugüne birçok millete ev sahipliği yapan Suruç ilçemiz; Kürt, Türk, Arap demeden, tek bayrak altında birlik olarak yaşanabileceğini herkese göstermiştir. Bugün de bu kadim ilçemizde Kadın Kollarımızın kongresini gerçekleştiriyoruz. Tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.’’ Dedi.



5 Nisan 2018 Per�embe 08:16

http://www.urfa63haber.com/haber/ak-parti-suruc-kadin-kollari-kongresi-gerceklestirildi-9137.html