İL MEM TURAN:GÜNE ÇAMLIDERE’DEKİ OKUL ZİYARETLERİYLE BAŞLADI

Mesai sonrasının büyük bir bölümünü köy okullarında, öğretmenlere ayıran İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan, güne Haliliye’ye bağlı Çamlıdere’deki İlkokul, Ortaokul ve Liseyi ziyaret edip, incelemelerde bulunarak başladı.

İL MEM TURAN:GÜNE ÇAMLIDERE’DEKİ OKUL ZİYARETLERİYLE BAŞLADI

Okulların durumu ile ilgili okul idarecilerinden bilgi alan İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan, sınıflarda öğrencilerle bir araya gelip bir süre sohbet etti.

Okullarda Öğretmenlerle tanışıp sohbet etme fırsatı bulan Turan, özellikle kırsal yerleşim yerlerinde yaşayan öğrencilerin başarılı bir öğrencilik hayatı geçirip, ülke yönetiminde söz sahibi bireyler olarak yetişmesinde, mesleğini ilk günkü heyecanını kaybetmeden yapan fedakâr Öğretmenlere ihtiyaç olduğunu belirterek, eğitimde kaliteyi artıracak en büyük unsurun Öğretmenler olduğunu söyledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan, kutsal öğretmenlik mesleğini layıkıyla yerine getirmek için çaba sarf eden tüm Öğretmen ve Okul İdarecilerine teşekkür etti.

Ziyaret sonrası okullarda idareci, öğretmen ve öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan, Çamlıdere’ deki okul ziyaretlerini sonlandırdı.



16 Ocak 2018 Sal� 16:52

http://www.urfa63haber.com/haber/il-mem-turangune-camlideredeki-okul-ziyaretleriyle-basladi-8732.html