Şanlıurfa’nın En Büyük Yeni Doğan Yoğun Bakım Ünitesi Açıldı

96 kuvöz 54 Ventilatör ile Şanlıurfa’nın en Büyük Yeni Doğan Yoğun Bakım Ünitesi

Şanlıurfa’nın En Büyük Yeni Doğan Yoğun Bakım Ünitesi Açıldı

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi uzman hekim kadrosu, sağlık personeli, tıbbi alt yapısı, ileri teknolojisi ve hizmet sunumu ile bölgede sağlık sektörünün çıtasını yükseltmeye devam ediyor. 

Teknolojik gelişmeleri yakinen takip eden hastane yetkilileri sürekli gelişim politikası doğrultusunda 24 saat hizmet veriyor. 

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yeni Doğan Yoğun Bakım Ünitesinde Yeni doğan sarılıkları (fototerapi – kan değişimi), Yeni doğan enfeksiyonları, Prematüre bebek takibi, Perinatal asfiksi ve soğutma tedavisi, Yeni doğanın beyin cerrahisi ile ilgili (hidrosefali- --) hastalıkları, Yeni doğanın kalp hastalıkları, Yeni doğanın endokrin hastalıları, Yeni doğanın gastroenterolojik, nefrolojik hastalıkları alanında Şanlıurfa’nın en büyük Yeni Doğan Yoğun Bakım Ünitesine sahip.

 

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yeni Doğan Yoğun Bakım Ünitesinde 96 kuvöz, 54 ventilator, 25 fototerapi cihazı, 15 açık yatak / 9 adet , 4 adet vantilatörlü tonsport kuvözü, 3 adet soğutma cihazı, Tpn üniteleri ile Şanlıurfa’nın en büyük Yeni Doğan Yoğun Bakım Ünitesi konumundadır. Bu Ünitede  konusunda uzman deneyimli 100 hemşire, 3 yeni doğan uzmanı, 11 pediatri uzmanı görev yapmaktadır.


Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi konusunda uzman deneyimli hekim kadrosu, bu merkezde, ileri teknolojik donanımla özel bakıma ihtiyacı olan yeni doğan sorunlu bebeklere yaşam desteği veriyor. Verilen hizmetin özelliği nedeniyle Yoğun Bakım Ünitesi’nde 24 saat kesintisiz çalışma programı uygulanıyor.



14 Temmuz 2017 Cuma 14:31

http://www.urfa63haber.com/haber/sanliurfanin-en-buyuk-yeni-dogan-yogun-bakim-unitesi-acildi-7298.html