Memur Sen’lilerin Safı Belli

Memur Sen Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Coşkun ve arkadaşları, AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) ni ziyaret ederek, başkan Abdurrahman Kırıkçı ile fikir alış verişinde bulundular.

Memur Sen’lilerin Safı Belli

Memur Sen Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Coşkun ve arkadaşlarının SKM ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getiren AK Parti AK Parti İl SKM Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, “Memur Sen’li arkadaşlarımızın, hatta ülkemiz genelinde Sendika olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın, partimizin yanında yer aldıklarını, 16 Nisan’da da EVET oyu vereceklerini, hatta kendilerinin de bizler gibi çalıştıklarını biliyoruz. Dolayısıyla kendilerine ve onların nezdinde Genel başkanlarına da teşekkür ediyoruz. Gerek bizim SKM çalışmalarımız ve gerekse kendilerinin sendika olarak yaptıkları referandum çalışmaları konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Tek kelimeyle Memur Sen’lilerin safı belli. Fazla söze, başka söze gerek yok. Onları bu işin daha iyi bilincindeler ve gereğini yapıyorlar” dedi.

Büyük Türkiye ve adil bir dünya için el ele

Memur Sen Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Coşkun ise, 12 Eylül 2010 Anayasa Değişikliği başta olmak üzere birçok Anayasa değişikliğinde de öncü rol oynadıkların belirterek, “Bugün de cunta bildirisi 82 Anayasası'nın yerine milletimizin bildirisi olacak yeni Anayasa'nın millet iradesiyle yapılmasına, yazılmasına ve kabul edilmesine güçlü bir şekilde destek veriyoruz. Büyük Türkiye ve adil bir dünya için el ele, gönül gönüle verelim, insanlığın, ümmetin ve çalışanların gelecek umudunu çoğaltalım istiyoruz. 16 Nisan günü Memur Sen’liler solarak EVET oyu vereceğimiz gibi çevremizi de bilgilendirerek yönlendiriyoruz. Ülkemizin, milletimizin ve bize umut bağlayan Müslüman ülkelerin, mazlumların huzur ve refahı için 16 Nisan’da mutlaka büyük çoğunlukta EVET oyu çıkmalıdır diye düşünüyoruz. SKM Başkanımızın da dediği gibi; bizlerin safı belli” diye konuştu.

 

 

 



4 Nisan 2017 Sal� 15:16

http://www.urfa63haber.com/haber/memur-senlilerin-safi-belli-6162.html