Ücretsiz Passolig Dağıtımı Başlandı.

Eyyubiye Belediye Başkanı ve Şanlıurfaspor Fahri başkanı Mehmet Ekinci’ı tarafından Maça Gelecek Taraftarlar için paso ligin ücretsiz olarak dağıtım süresini uzatacaklarını açıklamıştı.

Ücretsiz Passolig Dağıtımı Başlandı.

Şanlıurfaspor taraftarları bu hafta oynanacak Samsunspor maçına ve Şanlıurfaspor’ un kalan maçlarında Şanlıurfaspora destek vermek için Başkan Ekinci’nin Paso Lig bizden destek sizden açıklamasının ardında Şanlıurfa’da bulunan Paso Lig gişelerinde yarından itibaren paso lig dağıtımına yapılacağı ile ilgili Kulüpten şu açıklama geldi.

“Kulübümüz tarafından Taraftarlarımıza ücretsiz olarak verilecek Passolig kartları ve Samsunspor maçı bilet yüklemesi yarın 05.04.2017 Çarşamba sabah 08:30'da dağıtımına başlanacaktır.

Daha öncede gerçekleştirilen kampanya yarın itibari ile maçtan bir gün öncesine kadar Passolig kartı dağıtımı ve Maç bileti yüklemesi maç günü ise sadece bilet yüklemesi şeklinde devam edecektir. Ücretsiz Passolig kartını alan taraftarlarımızın mutlaka maç biletinde yüklemeleri gerekmektedir. 

Passolig kartı olmayan tüm Şanlı taraftarlarımızı GAP Arena stadı içi ve Maliye yanı toplama merkezine Passolig kartı almaya bekliyoruz.” dedi.



4 Nisan 2017 Sal� 13:51

http://www.urfa63haber.com/haber/ucretsiz-passolig-dagitimi-baslandi-6159.html