Eyyübiye Belediyesi, Eğitimin Önündeki Engelleri Kaldırıyor

Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde yardıma muhtaç vatandaşlara ulaşmaya devam ediyor.

Eyyübiye Belediyesi, Eğitimin Önündeki Engelleri Kaldırıyor

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin eşi Ayşe Ekinci’nin de sık sık eşlik ettiği yardım çalışmalarının bugünkü durağı Ertuğrul Gazi İlk Öğretim Okulu oldu. Okulun 4. sınıfında okuyan engelli Hatice Biliz’in zor şartlar altında annesi tarafından sırtında taşınarak okula getirilip götürülmesinin sosyal medya aracılığıyla Başkan Ekinci’ye bildirilmesiyle ekipler anında harekete geçti. Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleriyle okula giden Ayşe Ekinci, öğrenciler tarafından sevgi gösterileriyle karşılandı. Engelli öğrenci Hatice Biliz’le bir araya gelen bir süre sohbet eden Ayşe Ekinci,” Kız çocuğumuzun annesi tarafından zor şartlarda okula götürülüp getirildiğinin Başkanımıza iletilmesinin ardından sağ olsunlar özverili ekibimiz hemen harekete geçti ve kızımıza akülü tekerlekli sandalye getirdiler.” Dedi.

Hatice Biliz’in annesiyle de bir süre sohbet eden ve taleplerini alan Ayşe Ekinci anne ile duygusal anlar da yaşadı. Annenin sevinç gözyaşlarına eşlik eden Ayşe Ekinci, okul müdürünün taleplerinin yerine getirilmesi için de not aldırdı. Ayşe Ekinci,” Başkanımız Mehmet Ekinci2ye sosyal medya üzerinden ulaştılar. Ekiplerimiz de harekete geçti. Kızımız başarılı bir öğrenci. Annesi tarafından zor şartlar altında okula getirilip götürülüyordu. İnşallah daha iyi ortamlarda eğitimine devam eder ve başarılı bir öğrenci olur. “ dedi.



10 Mart 2017 Cuma 12:46

http://www.urfa63haber.com/haber/eyyubiye-belediyesi-egitimin-onundeki-engelleri-kaldiriyor-5808.html