TSE’den ŞUTSO’ya Tam Not

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) İSO 9001–2008 Kalite Yönetimi Sistemi Standardı çerçevesinde yapılan TSE gözetim tetkikinden tam not alarak standarda uygunluğu yeniden tescil edildi.

TSE’den ŞUTSO’ya Tam Not

TSE Baş Tetkik Görevlisi Mehmet Hakan Yıldırım ile Tetkik Görevlileri Mehmet Genç ve Mehmet Yıldırım tarafından gerçekleştirilen, tüm birimlerin evrak ve dosyalarının incelendiği tetkik sonucunda, ŞUTSO’da verilen hizmetlerin etkin, kaliteli, verimli ve dolayısıyla müşteri memnuniyetini artırmaya yönelik olarak yapıldığı gözlemlenerek, hata unsuru tespit edilmediği ve ŞUTSO TS EN ISO 9001 – 2008 Kalite Yönetim Belgesi’nin devamlılığına karar verildiği ifade edildi.

Gerçekleştirilen gözetim tetkiki öncesinde düzenlenen açılış toplantısında, ŞUTSO Kayyum Heyeti Üyeleri Hasan Fehmi Hayırlı, Mehmet Emin Bayaslan, Genel Sekreter Vekili Vedat Tekatlı ile birim sorumluları hazır bulundu. ŞUTSO Kayyum Heyeti Üyesi Mehmet Emin Bayaslan açılış toplantısında TSE Baş Tetkik Görevlisi Mehmet Hakan Yıldırım ile Tetkik Görevlileri Mehmet Genç ve Mehmet Yıldırım’a ŞUTSO’nun hedefleri ve takip ettiği işleri konusunda bilgi paylaşımında bulundu. Açılış toplantısının ardından gerçekleştirilen denetim yaklaşık 6 saat sürdü.

TSE Baş Tetkik Görevlisi Mehmet Hakan Yıldırım ile Tetkik Görevlileri Mehmet Genç ve Mehmet Yıldırım, denetimin ardından yapılan kapanış toplantısında; denetimin olumlu geçtiğini, her hangi bir sorunla karşılaşmadıklarını belirtti. TSE Baş Tetkik Görevlisi Mehmet Hakan Yıldırım, hizmet safhasının her aşamasında kaliteye verilen önem ve sisteme sahip çıkılması nedeniyle oda yönetimine ve personeline teşekkür ederek oda yönetiminin ve personelinin başarılarının devamını diledi.

Kapanış toplantısında konuşan ŞUTSO Kayyum Heyeti Üyesi Mehmet Emin Bayaslan, "Gerçekleştirilen denetimin ŞUTSO adına başarıyla sonuçlanmasının mutluluğunu yaşıyoruz. Emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, hizmet kalitemizi artırarak üye memnuniyetini sağlamanın hassasiyetini taşıdığımızı ifade etmek istiyoruz. İnşallah bu yöndeki çalışmalarımız artarak devam edecektir” dedi. 



1 Mart 2017 �ar�amba 09:52

http://www.urfa63haber.com/haber/tseden-sutsoya-tam-not-5694.html