Beyazgül, Şanlıurfalılara Teşekkür

Dün Şanlıurfa’ya gelerek bir dizi yatırımların toplu açılışını yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve beraberinde gelen Bakanların Şanlıurfa ziyareti ile ilgili Şanlıurfa Ak Parti İl Başkanı Zeynelabidin Beyazgül bir açıklama yayınladı.

Beyazgül, Şanlıurfalılara Teşekkür

Beyazgül açıklamasına şu ifadelere yer verdi. “ Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Bakanlarımızın Şanlıurfa ziyaretinde gerek Rabia meydanında gerekse STK temsilcileri ve Kanaat önderleri ile yapılan toplantıya çok güzel şekilde Şanlıurfa’nın şanına yakışık bir katılım sağlanmıştır. Bu vesile ile ülkemizin geçtiği bu zor günlerde hemşerilerimiz hem Cumhurbaşkanına hem Bayrağına hem ülkesine bir kez daha ne kadar bağlı olduğunu göstermiştir.

15 temmuzda İstanbul da Ankara da ve tüm Ülkemizde yaşanan darbe kalkışmasında 4 Şehit veren Demokrasi nöbetlerinde meydanları boş bırakmayan  Şanlı Şehrimiz 12’lerin destansı ruhuyla bir kez daha 06 ocak 2017 günü  Rabia Meydanında Cumhurbaşkanına Ülkesine Bayrağına olan bağlılığını göstermek amacıyla yoğun katılım sağlayarak yeni bir destan yazmıştır.

Şanlıurfa’mızda halkımızın yoğun teveccühü ile ayrılan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ilimizden memnuiyetle ayrılmıştır.

Bizde Şanlıurfa AK Parti İl Teşkilatı olarak bir kez daha ülkesine bayrağına sahip çıkma özverisini gösteren hemşerilerimize yürekten teşekkür ediyoruz” dedi.



7 Ocak 2017 Cumartesi 18:21

http://www.urfa63haber.com/haber/beyazgul-sanliurfalilara-tesekkur--5107.html