Altun , Belediye Meclis Toplantıları Canlı Yayınlansın.

Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun Belediye meclis toplantılarının vatandaşlar tarafından Televizyonlardan canlı yayın yapılması istendi.

Altun , Belediye Meclis Toplantıları Canlı Yayınlansın.

Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun Geçmiş yıllarda Şanlıurfa Belediyesinde yapılan Meclis çalışmaları televizyonlardan canlı olarak yayınlanıyordu. Ancak bu duruma 2 yıldan beri son verildi.

Bu durum ile ilgili sıkıntıları vatandaşlar adına gündeme getiren Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun “Odamıza gelen üyelerimiz ve pek çok vatandaşlar Büyükşehir ve ilçe belediyelerinde ne gibi çalışmalar olduğunu, şehir ile ilgili olarak ne gibi imar ve plan çalışmaları ve değişiklikler olduğunu eskiden Televizyondan takip edebildiklerini ancak son 2 yıldan beridir takip edemediklerini bu durumun düzeltilmesini ve Meclis çalışmalarının Televizyonlardan canlı yayınlanmasını istediklerini söylüyorlar. Biz de bu doğrultuda vatandaşlarımızın ve üyelerimizin isteklerini gündeme getirerek Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediyelerinin meclis çalışmalarının Televizyonlardan canlı yayınlanmasını istiyoruz” dedi.



28 Kas�m 2016 Pazartesi 12:07

http://www.urfa63haber.com/haber/altun--belediye-meclis-toplantilari-canli-yayinlansin-4784.html