Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden Çalışanların Maaşına Zam

Asgari ücretlerin zamlanmasının ardında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, KHK ile sürekli işçi kadrosunda çalışan personellerle ilgili zam oranlarının sendika ve komisyonlarda görüşüldüğünü belirterek, yeni sözleşme görüşmelerinin devam ettiğini duyurdu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden Çalışanların Maaşına Zam Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, bünyesindeki Kamu Haklarından Yararlanarak İstihdam Edilen Personel (KHK ile sürekli işçi kadrosunda) çalışanları için zam oranlarıyla ilgili açıklama yaptı.

Belediyenin resmi sosyal medya hesabından yapılan duyuruda, işçi kadrosundaki personellerle yapılan sözleşmelerin, Büyükşehir Belediyesi ve yetkili sendikalar arasında gerçekleştiği belirtildi.

2024 yılı için yeni sözleşme görüşmelerinin sendika ve komisyonlarla devam ettiği ifade edilen açıklamada, zam oranlarının en kısa sürede kamuoyu ile paylaşılacağı vurgulandı. Belediyenin sosyal medya paylaşımında, "Büyükşehir Belediyesi olarak işçi ve emekçilerimizin her zaman yanındayız. Emeğiniz, emanetimizdir" ifadelerine de yer verildi.



24 Ocak 2024 �ar�amba 00:10

http://www.urfa63haber.com/haber/sanliurfa-buyuksehir-belediyesinden-calisanlarin-maasina-zam-16957.html