BOZDAĞ MEMUR-SEN'I ZİYARET EDEREK ŞANLIURFA SORUNLARI GÖRÜŞÜLDÜ

TBMM Başkan Vekili Bekir Bozdağ, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri ve İl Başkanı ile birlikte Memur-sen Şanlıurfa Şubesini ziyaret etti

BOZDAĞ MEMUR-SEN'I ZİYARET EDEREK ŞANLIURFA SORUNLARI GÖRÜŞÜLDÜ

Gerçekleşen ziyaret ile ilgili bir açıklama yapan Şanlıurfa Memur-Sen Eğitim-Bir-Sen İl Başkanı İbrahim Coşkun; açıklamasında "TBMM Başkan Vekili Şanlıurfa Milletvekili Sayın Bekir Bozdağ, Şanlıurfa milletvekilleri Sayın Abdurrahim Dusak, Sayın Cevahir Asuman Yazmacı, Sayın İbrahim Eyyüpoğlu, Akparti İl Başkanı Sayın Ali İhsan Delioğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Zeynel Abidin Beyazgül'e bu anlamlı ve nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim.

 Başkan Coşkun "Memur-Sen'in 11 hizmet kolunun katılımı ile gerçekleşen istişare toplantısı çok verimli geçti. Hizmet kollarımız özelde kendi sorumluluk alanları ve genelde Şanlıurfamızın sorunlarını ve çözüm önerilerini sundular. Sayın Bakanı, vekillerin, Ak Parti İl Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkanının olumlu ve çözüm odaklı yaklaşımları memnuniyet oluşturdu. Şanlıurfanın sorunlarını istişare ederek çözüm üretmek için bu tür toplantıların çok önemli olduğunu ifade etti."



3 Aral�k 2023 Pazar 15:37

http://www.urfa63haber.com/haber/bozdag-memur-seni-ziyaret-ederek-sanliurfa-sorunlari-gorusuldu--16887.html