HARRAN ÜNİVERSİTESİ BOYKOT KARARI ALDI

Harran Üniversitesi yönetim kurulu tarafından Üniversiteye ait tesislerde İsrail menşeli ürünlerin satışı boykot edildi

HARRAN ÜNİVERSİTESİ BOYKOT KARARI ALDI

İsrail'in Gazze'ye yönelik uygulanan insanlık dışı askeri operasyonları ve saldırıları, insan hakları ve uluslararası hukuka aykırı yaptığı soykırım girişimleri dünya çapında tepki çekmeye devam ediyor. İsrail mallarının boykot edilmesi, tüketicilerin bu olaylara karşı bir protesto yöntemi olarak dünya genelinde gündeme gelmiştir. İsrail mallarının boykot edilmesi, tüketicilerin kendilerini bu olaylara duyarlı bir şekilde ifade etme yolunda bir seçenektir.

İSRAİL'E DESTEK VEREN FİRMALARIN ÜRÜNLERİNE BOYKOT DEVAM EDİYOR

Türkiye genelinde birçok Belediye ve firma ile işyerlerinde İsrail Mallarına karşı uygulanan boykotta bir yenisi eklendi. Uygulanan boykot çağrısına Dünyanın ilk üniversitesi adını taşıyan Harran Üniversitesi yönetim kurulunun almış olduğu karar sonrası Üniversitede bulunan tesislerde İsrail menşeli ürünlerin satışı boykot edildi.

Alınan kararı Harran Üniversitesi Rektörü Mehmet Tahir Güllüoğlu  siyonist bebek katili İsrail'in uyguladığı soykırıma tepki göstererek Harran Üniversitesi tesislerinde İsrail menşeili ürünlerin satışlarını durdurduklarını açıkladı.Rektör Güllüoğlu'nun almış oldukları bu kara kamoyunda büyük ilgi gördü.



7 Kas�m 2023 Sal� 07:11

http://www.urfa63haber.com/haber/harran-universitesi-boykot-karari-aldi--16760.html