ŞANLIURFASPOR BAŞKANI İZOL'DAN TRANSFER AÇIKLAMASI

Şanlıurfaspor'da transfer çalışmaları sürerken kulüp başkanı Haçim İzol'dan gündeme dair açıklamalar geldi.

ŞANLIURFASPOR BAŞKANI İZOL'DAN TRANSFER AÇIKLAMASI

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Haçım İzol Teknik Direktör ve yapılacak transferler ile Şanlıurfaspor'ın ligdeki hedeflerini açıkladı. başkan İzol açıklamasında 

ZAFER TURAN İLE DEVAM EDİYORUZ''

Teknik direktör Zafer Turan'ın geleceği hakkında konuşan İzol, ''Teknik direktörümüz Zafer Turan geçtiğimiz hafta, kalbinden kapalı bir bypass ameliyeti geçirdi, çok şükür iyi geçti. Zaten bu operasyan planlı bir çalışmaydı. Kendisi 30-35 gün aramızda olamayacak, yerine Efe Hoca bakacak. Fevzi Hocamızda teknik heyete yardımcı olacak.'' dedi.

4 TRANSFER OLACAK

Yapılacak transferler hakkında konuşan İzol, ''4 eksik bölgemiz var ve buralara transfer yapacağız. 2 tane yerli stoper, 1 kanat ve 1 forvet. Kanat ve forvet transferlerindeki isimler yabancı. Hatta bu oyuncular ile anlaşma noktasına geldik, 1-2 gün içinde imzalar atılacaktır.'' dedi.

Sponsorluk çalışması hakkında konuşan İzol, ''Sponsorluk çalışmalarımız devam ediyor. Çok ciddi iş adamlarımız bize destek veriyorlar. Bu ayın 8’inde yapacağımız lansman ile isim sponsorumuz Astor Enerji olacak. Ayrıca GKN Kargo ve Damat firmalarınında sponsor destekleri bulunuyor. '' dedi.

ŞANLIURFASPOR’UN HEDEFİ HER ZAMAN ZİRVEDİR

Şanlıurfaspor'un bu seneki hedefi zieve olduğunu söyleyen İzol, ''Hedefimizi ben bir kez daha tekrarlamak isterim, bu ligde gerçekten kalıcı olmak istiyoruz. 1. Lig'de öncelikle bir yer edinmek istiyoruz. Şartlar elverir ve uygun olursa tabiki hedeflerimiz üst basamaklar. Şanlıurfaspor’un hedefi her zaman zirvedir.'' dedi.

BARIŞ GÖK GELMEK İSTİYOR

Barış Gök'ün takıma gelmek istediğini söyleyen İzol, ''Barış Gök, bizim formamızı giymek isteyen bir arkadaşımız. Öncesinde kendisine sunduğumuz şartlarda anlaşamıştık ve Iğdır FK ile anlaşmıştı. Sonrasında ise yeniden gelmek istediğini belirtti ancak Iğdır FK başkanımız Cantürk Alagöz’den müsaade almamız gerekliydi. Sağ olsun bize yardımcı olunca ve Barış Gök’te bizim sunduğumuz ilk şartlarımızı kabul edince tekrar aramıza katıldı. '' dedi.

Mert Çapar'a gelen transfer tekliflerini de duyuran Başkan, ''Mert Çapar ise takımımızın en önemli parçası ve adeta şehrin sembolü oldu. Kendisini sadece Iğdır FK değil çok fazla sayıda kulüp istiyor. Gelen teklifler neticesinde bizi ve Mert’i mutlu eden olursa düşünürüz yoksa Mert’ten çok memnunuz. Passo Lig sistemi bu hafta stadımızı kuruluyor, çalışmalar başlıyor. Kolay bir işlem değil, lego gibi kurdum bıraktım şeklinde bir çalışma değil. Bu sistemde herşey yeniden yapılıyor, internet bağlantıları, kamera sistemleri vs.'' dedi.

ajanspor 



31 Temmuz 2023 Pazartesi 23:26

http://www.urfa63haber.com/haber/sanliurfaspor-baskani-izoldan-transfer-aciklamasi--16472.html