BAŞKAN CİDİR ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR

AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Mustafa Cidir sahayı boş bırakmıyor

BAŞKAN CİDİR ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR

28 Mayıs'ta yapılan Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ezici bir çoğunlukla seçimi kazanmasının ardında yaptığı teşekkür konuşmasında hedef 2024 siz anladınız mesajında yola çıkarak Ak Parti Hilvan İlçe teşkilatı 2024 Yerel seçimler için saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Mustafa Cidir Başkan Yardımcısı Halil Hatipoğlu ve Kadın Kolları Başkanı ile birlikte 14 Mayıs'ta yapılan Milletvekili seçimlerinde ve 28 Mayıs'ta yapılan ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçimlerin hemen ardından 2024 yılında yapılacak olan Yerel seçimler için saha çalışmalarıni hız kesmeden devam ediyor.

Başkan Cidir ve yönetim kurulu üyeleri ile Kadın Kolları Başkanı ve teşkilatı ile birlikte ilçenin büyük Mahallelerinde bir olan Gölcük Kırsal Mahalleminde Mahalle sakinlerini ziyaret ederek Mahalle sakinleri ile görüş alışverişinde bulunarak Genel seçimde gösterdikleri destekten dolayı teşekkür ederek 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimler için destek istediler.

Başkan Cidir ve teşkilat üyeleri ziyaret esnasında kendilerini karşılayan çocuklara çeşitli hediyeler verdi. İlçe Başkanı Mustafa Cidir ziyaret sonrası yaptığı açıklamada halkımızın bize gösterdiği İlgi ve alakalarından dolayı her birine ayrı ayrı teşekkür ederim. Göstermiş oldukları bu ilgi ve alakaya layık olmaya çalışacağız dedi 



24 Haziran 2023 Cumartesi 12:17

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-cidir-calismalarini-araliksiz-surduruyor--16377.html