KARAKÖPRܒDE DURMAK YOK YENİ YOLLAR AÇMAYA DEVAM

Karaköprü Belediyesi her geçen gün büyüyen ilçede yol ihtiyacını karşılamak için yeni yol açma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

KARAKÖPRܒDE DURMAK YOK YENİ YOLLAR AÇMAYA DEVAM

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ihtiyaç dahilinde mahallelerde yeni yollar açarken, deforme olmuş yollarda da yenileme ve asfalt serimi işlemi gerçekleştiriyor.
 
Yolları açık bir Karaköprü'yü vatandaşlara sunmak isteyen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin talimatıyla Seyrantepe, Şenevler, Güllübağ ve Doğukent gibi yol ihtiyacı doğan mahallelerde fen işleri ekipleri yeni yol açma ve deforme olmuş yollarda yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.


 
Başkan Metin Baydilli, vatandaşların ilçede yol problemi yaşamaması için sürekli bir seferberlik içerisinde olduklarını hatırlatarak, “Vatandaşların yol sıkıntısını gidermek ve rahat ettirmek için fen işleri ekiplerimizle yoğun bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Eksiklerimizin ve ihtiyaçlarımızın farkındayız ve bu yolda programlı olarak en kısa sürede eksikleri gidermek için çalışıyoruz.

Gerek yeni yollar gerekse deforme olmuş yollarda yenileme ve asfalt çalışmalarıyla yolları güzel bir Karaköprü oluşturmak niyetindeyiz. Özverili bir şekilde yoğun çalışmasını sürdüren ekiplerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu. 


Karaköprü Belediyesi'nin ihtiyaçlar doğrultusunda ve program dahilinde kış aylarında da yeni yollar açmaya devam edeceği öğrenildi.



5 Nisan 2021 Pazartesi 14:09

http://www.urfa63haber.com/haber/karakoprude-durmak-yok-yeni-yollar-acmaya-devam-13548.html