KUTLUAY’DAN DİYANETE ÇAĞRI

Emekli vaiz ve Gönüllü kuruşlar Aş evi başkanı Aziz Kutluay’ın ( Aziz Hoca) oğlu M.Emin Kutluay’dan Diyanete çağrı

KUTLUAY’DAN DİYANETE ÇAĞRI

Mevsimlerin kurak geçmesi ve beklenen yağışların bir türlü yağmaması üzerine Emekli vaiz ve Gönüllü kuruşlar Aş evi başkanı Aziz Kutluay’ın ( Aziz Hoca) oğlu Fahri vaiz M.Emin Kutluay Diyanete çağrıda bulunarak yaşanan bu zorlu süreçten kurtulmak için 15 Temmuz sürecinde minarelerden yükselen sala seslerinin bu zorlu süreç içinde yükselmesi için çağrıda bulundu.

Kutluay çağrısında “ Şu havaya bakın kardeşlerim kışın ortasında bu sıcak hava korkutuyor bizi. Doğalgazları kapattık. Kanaldan yaz gibi su bırakıldı tarlalara' yoksa tohumlar çürüyecek.

Benim diyanete çağrım var tabi sizde evet derseniz. O hain Darbe gecesi olayın ciddiyetinden dolayı günlerce minarelerden salalar verilmişti. Şimdide yağmursuzluk en büyük mesele onun için Haydi müezzinler her namaz öncesi rahmet yağana kadar semavatı salalarla inletelim . ve tövbe edelim.

Yetimi fakiri sevindirelim. ve topluca bir alanda sosyal mesafeye ve sünneti Resulullaha uygun dua edelim.ve unuttuğumuz imamı azama göre istiska namazını (yağmursuzluk namazı) iki rekat evlerimizde kılalım Yoksa Allah muhaza kuraklık kapımızda.” dedi



5 Ocak 2021 Sal� 14:08

http://www.urfa63haber.com/haber/kutluaydan-diyanete-cagri-13111.html