VALİ ERİN'DEN YENİ YIL MESAJI

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, yeni yıl münasebetiyle yayınladığı mesajında, 2021 yılının tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diledi.

VALİ ERİN'DEN YENİ YIL MESAJI

Vali Erin mesajında şunları ifade etti: İlk günlerinden itibaren ülkemiz ve tüm dünya için tatsızlıklarla dolu günler getiren 2020 yılını noktalarken, yeni yılın tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Kazalar, yangınlar, sel baskınları, depremler, koronavirüs salgını nedeniyle yaşadığımız kısıtlamalar ve kaybettiğimiz hayatlarla hatırlayacağımız bir yılı geride bırakırken, alacağımız tedbirler, milletimizin hassasiyeti ve Allah’ın yardımıyla bu salgın hastalıktan kurtulacağımıza inanıyorum.

Tüm dünya gibi ülkemiz de salgınla mücadele ederken, Şanlıurfa’da da valiliğimiz koordinesinde başta sağlık kuruluşlarımız olmak üzere tüm kamu kuruluşlarımızda çalışan personelimiz gece gündüz demeden büyük bir fedakârlıkla görev yaptılar.

Günlük yaklaşık 2 bin personelimizin görev aldığı salgın denetimleri ve milletimizin büyük oranda uyum sağladığı tedbirler sayesinde, Şanlıurfamızdaki pozitif vaka sayılarında önemli ölçüde bir düşüş yaşandı. Kalabalıklardan uzak durarak, ev ziyaretlerini erteleyerek salgının yayılma hızını düşürdüğümüz ortaya çıkan verilerden anlaşılmaktadır.

Bu geceden başlamak üzere üç gün sürecek kısıtlamalara riayet ederek, salgının yayılmasını engelleme yolunda birkaç puan daha elde etmiş olacağız. Siz saygıdeğer hemşehrilerimden ricam, bu gece ve kısıtlamaların uygulanacağı üç gün boyunca ve salgın riski ortadan kalkana kadar aile, akraba ve komşu ziyaretlerimizi biraz daha ertelemek olacaktır.

Yeni umut ve beklentilerle karşıladığımız 2021 yılının şehrimiz, ülkemiz, bölgemiz ve tüm insanlık için hayırlı olmasını diliyor, başta milletimizin ve devletimizin bekası için can veren şehitlerimiz olmak üzere, yıl içerisinde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımızı saygı ve rahmetle anarak tüm Şanlıurfalı hemşehrilerimin yeni yıllarını tebrik ediyorum.



31 Aral�k 2020 Per�embe 22:38

http://www.urfa63haber.com/haber/vali-erinden-yeni-yil-mesaji-13094.html