ŞANLIURFASPOR YÖNETİMİ ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Şanlıurfaspor hakem hatalarından dolayı kayıp edilen puanlardan dolayı TFF'ye ateş püskürdü

ŞANLIURFASPOR YÖNETİMİ ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Hakem hatalarından dolayı kayıp edilen puanlardan dolayı Şanlıurfaspor yönetimi tarafından yazılı basın açıklaması yayınladı

Yayınlanan açıklamada "Şanlıurfasporumuz Ligin 13. Haftasında Kendi sahasında Manisa Fk ile Karşılaşmıştır. Bu Karşılaşmada Maçın Orta Hakemi Oguzhan Uğurlu ve Diger Yan Hakemlerle Beraber Taraflı Bir yönetim Sergileyerek Maçta Haksiz yere verilen bir penaltı, lehimize verilmeyen bir penaltı, ayrıca bir çok pozisyonda yanlı tutumlarından dolayı Puan ve Puanlarımız Gasp Edilmiştir.

Maçın 4. Hakemi, Gözlemci ve Orta Hakemi Teknik Direktörümüz ve Yedek Kulübemizi Baski Altina Alarak Teknik Ekibimiz ve Futbolcularımızı provoke Ederek maçın gergin geçmesini sağlamışlardır.

Maçın Gözlemcisinin tribünde Bir Kişiyle Sözlü Tehdit Vari Şekilde Birebir Diyaloğa girmesi hiçbir futbol müsabakasında görülmemiştir ve tüm protokol tribününde Gerginliğe Sebebiyet vermiştir.

Aynı Maçın TFF Gözlemci ve Temsilcileri Tarafından Teknik Ekip ve Futbolcularımız Tedbirli olarak Disiplin Kuruluna Sevk Edilmiştir. Yapılan Hakem Hatalarını ve Alınan Kararları Şiddetle Kınıyor ve Red ediyoruz.

Artık Kirli Ayak Oyunlarını ve Kirli Ellerini Her kim olursa olsun Şanlıurfasporumuzun Üstünden çekmelerini istiyoruz."denildi.



4 Aral�k 2020 Cuma 22:13

http://www.urfa63haber.com/haber/sanliurfaspor-yonetimi-ates-puskurdu-12963.html