TARIM BAKANI AÇIKLADI İŞTE DESTEKLEME ÖDEME TARİHİ

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, hayvancılık desteklemeleri kapsamında üreticilere 6,6 milyar TL destekleme ödemesinin Mayıs ayı sonu itibariyle 5,1 milyar TL'sinin ödendiğini belirterek, “İnşallah, Haziran ayında da 131 milyon TL besi desteğini ödeyeceğiz” dedi.

TARIM BAKANI AÇIKLADI İŞTE DESTEKLEME ÖDEME TARİHİ

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, TİGEM Ceylanpınar Sulama Projesinin açılış için Şanlıurfa'ya geldi. Bakan pakdemir sulama projesi açılış töreninde yaptığı konuşmada çiftçilerin beklediği müjdeyi verdi. Bakan Pakdemirli, hayvancılık desteklemeleri kapsamında haziran ayında 131 milyon TL besi desteğinin ödeneceğini belirti yapılacak bu ödemeler ilee yılın ilk 6 ayı itibariyle toplam hayvancılık desteklemelerinin yaklaşık %79'u olan 5,23 milyar TL destekleme ödemesini yapmış olacağız dedi.

PAMUK DESTEKLEME ÖDEMESİ 

Başta Şanlıurfa çiftçisi olmak üzere Ülke genelinde Pamuk üreticilerini beklediği Pamuk Destekleme Ödemesi ile ilgili şu açıklamada bulundu. "fark ödemeleri prim destekleme başvuruları, 30 Nisan 2020 tarihinde tamamlanmıştı. Destekleme icmalleri oluşturulma süreci halen devam etmekte olup inşallah en kısa sürede ödemeler çiftçilerimizin hesabına yatırılacaktır” dedi



23 May�s 2020 Cumartesi 14:26

http://www.urfa63haber.com/haber/tarim-bakani-acikladi-iste-destekleme-odeme-tarihi-12094.html